Görüş Bildir

Silopi'deki amatör maçtan sonra olaylar çıktı: 1 yaralı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde Silopi Serhat Belediyespor ile 73 Cizrespor maçının ardından, kavga çıktı. Kavgada taraftarların sahaya girmesini önlemek için polisin attığı plastik merminin isabet ettiği 16 yaşındaki Veysi Sezgin yaralandı.

Silopi'deki amatör maçtan sonra olaylar çıktı: 1 yaralı
Şırnak 1'inci Amatör Ligi'nde Silopi'de oynanan Silopi Serhat Belediyespor ile 73 Cizrespor arasındaki karşılaşmayı 73 Cizrespor, 3-2 kazandı. Maçın ardından bazı taraftarlar sahaya taş atıp, 73 Cizresporlu futbolcularla sözlü tartışmaya girdi. Tartışma sırasında Silopi Serhat Belediyesporlu bazı taraftarların sahaya girmesini polis engellemeye çalıştı. Bu sırada polis araçlarının da taşlanması üzerine polis, taş atanlara plastik mermi ile müdahale etti. Plastik mermilerden birinin yüzüne isabet ettiği Veysi Sezgin yaralandı. Sezgin, Silopi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumunun iyi olduğu belirtildi.
Olaylar polis ve kulüp yöneticilerinin araya girmesiyle büyümeden önlendi. Silopi Serhat Belediyespor yöneticileri polisin plastik mermi kullanmasına tepki gösterdi. Bir süre devam eden olayların ardından taraftarlar stadyumdan ayrıldı.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi