Görüş Bildir

Şırnak İdil son dakika çatışma haberi! Keskin nişancı hedefi olan 1 çavuş yaralı

16 Şubat'tan beri sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak'ın İdil İlçesi'nde güvenlik güçlerinin operasyonları devam ederken, öğle saatlerinde PKK'lıların açtığı keskin nişancı ateşi ile bir uzman çavuş yaralandı.

Şırnak İdil son dakika çatışma haberi! Keskin nişancı hedefi olan 1 çavuş yaralı

Şırnak'ın 16 Şubat gününden bu yana sokağa çıkma yasağı uygulanan İdil İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin kazdığı hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması için operasyonlar aralıksız devam ederken, Turgut Özal Mahallesi'nde güvenlik güçlerine, bugün saat 13.30 sıralarında PKK'lı keskin nişancılar ateş açtı. Açılan ilk ateşle bir uzman çavuş ağır yaralandı. Henüz kimliği açıklanmayan yaralı uzman çavuş, zırhlı ambulansla getirildiği İdil Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından, helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne sevk edildi.

HDP İLÇE BİNASI YIKILDI

İlçenin Atakent Mahallesi Alanya Caddesi üzerinde de operasyonlar sırasında ikinci katında HDP ilçe teşkilatının bulunduğu binanın yıkıldığı belirtildi. HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü, twitter hesabından, yıkık binaya ait fotoğrafını paylaştı.

Operasyonların tamamlandığı Yeni Mahalle'de uzman ekipler, sokak ve evlerde tuzaklanmış patlayıcı araması yaparken, Turgut Özal Mahallesi'nde sık sık silah ve patlama sesleri duyuluyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir