Görüş Bildir

Sivas'ta Polisler Şehitlik Mezarlığını Ziyaret Etti

Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Sivas İl Emniyet Müdürlüğü personeli, asker ve polis şehitliklerini ziyaret etti.

Sivas'ta Polisler Şehitlik Mezarlığını Ziyaret Etti
170'inci kuruluş yılı kutlamaları kapsamında bugün ilk olarak Sivas Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Vali Alim Barut'u makamında ziyaret etti. Vali Barut, emniyet teşkilatının toplumun olmazsa olmazı olduğunu belirtti. Emniyet teşkilatının fedakarca görev yürüttüğünü aktaran Vali Barut, "Bugün akşam kapımızı kapattığımızda rahat uyuyabiliyorsak, bu güvenlik güçlerimiz sayesindedir" dedi. Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Barut, teşkilatın daha 100'lerce yıl yaşaması temennisinde bulundu.
Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ise 170 yıldır milletin güvenliği ve huzuru için çalıştıklarını belirterek, "Şevkimizi kamçılayan halkımızın bize güveni" diye konuştu.
Etkinlikler kapsamında Yukarı Tekke Polis Şehitliği ile Garnizon Şehitliği de ziyaret edildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şehitler için dua edildi ve mezarlarına karanfil bırakıldı. Ziyarete Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal da katıldı.


Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi