Sokakta infaz

38 yaşındaki şahıs sokak ortasında kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü. Siverek'te iki arkadaş kavgasında bir kişi bıçaklandı.

Sokakta infaz

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kimliği meçhul kişinin silahlı saldırısına uğrayan 38 yaşındaki Reşit Kaplan öldürülürken, Siverek ilçesinde bir kişi arkadaşı tarafından bıçaklandı.

SOKAKTA VURULDU       

    

Edinilen bilgiye göre, Hastane Caddesi'nde yürüyen Reşit Kaplan (38), henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna 6 mermi isabet eden Kaplan, kaldırıldığı Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Eşkali belirlenen saldırganın yakalanmasına çalışılıyor.

ARKADAŞI BIÇAKLADI

Siverek İlçesi Kale Mahallesi'nde iddiaya göre aralarında anlaşmazlık bulunan 17 yaşındaki F.A. ile yaşıtı olan arkadaşı T.Ç., Şair İbrahim Rafet Caddesi üzerinde karşılaştı. 2 arkadaş arasında yeniden başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında T.Ç. üzerindeki bıçak ile arkadaşı F.A.'yı sol bacağından bıçakladı. Bıçaklanan genç, çağrılan ambulans ile Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olay sonrası kaçan T.Ç.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı

Kaynak: Diyarbakır Söz