Görüş Bildir

Son nefesinde katilinin adını verdi

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, kahvehanede otururken çıkan tartışmada tabancayla açılan ateş sonucu ağır yaralanan 47 yaşındaki İsmail Bulut, ameliyata alınmadan önce kendisini vuranın husumetlisi 50 yaşındaki M.A. olduğunu söyledi. Ameliyata alınan Bulut hayatını kaybederken, katil zanlısı M.A.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Son nefesinde katilinin adını verdi

Olay, bugün saat 09.00 sıralarında, Hürriyet Caddesi üzerindeki kahvehanede meydana geldi. İnşaat ustası da olan ayrıca yaz aylarında kar helvası sattığı belirtilen iki çocuk babası İsmail Bulut, veresiye yiyecek isteğini reddettiği M.A. ile birkaç ay önce tartıştı. M.A. ile Bulut arasında başlayan husumette, bugün kan aktı. Bir kahvehanede çay içen Bulut'un yanına motosikletle gelen M.A., çıkan tartışmada belinden çıkardığı tabancaya sarıldı. Peş peşe ateş eden M.A., Bulut'u ayakları ile sağ karın boşluğundan yaraladı. Ardından motosikletine binerek uzaklaştı.

AMELİYATTAN ÖNCE ADINI SÖYLEDİ

Görgü tanıkları yaralı Bulut için olay yerine sağlık ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine kahvehaneye gelen acil yardım ekipleri, İsmail Bulut'u ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Her iki bacağından ve sağ karın boşluğundan yaralanan İsmail Bulut'un ameliyata alınmadan önce acil müdahale odasına gelen polislere kendisini vuranın husumetlisi 'Kara Murat' lakaplı M.A. olduğunu söylediği öğrenildi. Ameliyata alınan Bulut, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Olay yerinde inceleme yapan polis, 7.65 milimetre çapında 4 boş kovan buldu. Polis, kaçan M.A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi