Soygun yapayım derken dayakla karşılaştı

Gün geçmiyor ki bir kuyumcu daha soyulmasın. Fakat bu defa farklı oldu, Mersin’de kuyumcu soymak isteyen kişi sert kayaya çarptı, kuyumcu soyguncuyu esnaf komşularıyla beraber sopayla vurdu.

Soygun yapayım derken dayakla karşılaştı

Mersin’in Yenişehir İlçesi’nde 30 yaşında olan Volkan Aybakan adlı şahıs, kuru sıkı tabancasıyla bir kuyumcu soymaya gitti. Ancak hiç de beklemediği bir durumla karşılaştı. İşyerinin güvenlik kamerasından da anlaşıldığı üzere, kuyumcu dişli çıktı ve soyguncunun tabancasını düşürerek, yardımına gelen esnaf komşularıyla birlikte soyguncu 30 yaşındaki Volkan Aybakan’ı sopaladı.

SOYGUNCU NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

DHA’nın haberine göre; olay bugün sabah Mersin’in merkez Yenişehir ilçesi Hürriyet Mahallesi'ndeki Okan Büyüknisan adlı şahsa ait Nisan Kuyumculuk işyerinde yaşandı. Kuyumcuya giren Volkan Aybakan, iş yeri sahibi Okan Büyüknisan'a tabancasını doğrultarak altınları istemiş. Kısa bir süre şaşkınlık yaşayan Büyüknisan, ani bir hareketle eline vurup tabancasını düşürdüğü soyguncuyla boğuşmaya başlıyor. İş yerinde çıkan kavga sırasında kuyumcunun yardımına yetişen yan taraftaki bir esnaf ise, sopayla saldırgana vuruyor. Neye uğradığını şaşıran soyguncu, tabancasını da olay yerinde bırakarak kendisini bekleyen kiralık olduğu anlaşılan bir otomobille olay yerinden kaçtı.

KURU SIKI TABANCAYLA....

İhbar üzerine olay yerine gelen Polis ekipleri işyerinde inceleme yaparken, tabancanın kuru sıkı olduğunu belirledi. Olaydan Hafif yaralanan Büyüknisan, soyguncunun dükkandan her hangi bir şey çalamadığını söyledi.

Bu arada Güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyen Polis, soygun girişiminde bulunan Volkan Aybakan ile adı açıklanmayan aracı kiralayan şüpheliyi de yakaladı. Şüphelilerin sorgusu devam ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz