Survivor 10 Mayıs 2016 kim elendi, adaya kim veda etti? Final hayali suya düştü

Survivor 10 Mayıs 2016 kim elendi sorusu Google’da trend oldu bile. Ekranların en çok izlenen ve izleyenlerin bir an olsun kaçırmak istemediği yarışma programı Survivor’da Ünlüler bir veda konseyi daha yaşadı. Ünlüler Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi’yi eleme adayı göstermişti. Salı (dün akşam) konseyde Survivor’da kimin adaya veda edeceği, Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi’nin adaya veda edip etmediği belli olacaktı. Peki, Survivor 10Mayıs kim elendi, Survivor’da kim elendi, adaya kim veda etti?

Survivor 10 Mayıs 2016 kim elendi, adaya kim veda etti? Final hayali suya düştü

TAHİR KARAKEÇİ

“Survivor 2016 10 Mayıs kim elendi” sorusunun yanıtı alındı. Kavga, gerilim, aksiyon, heyecan, adrenalin, hırs, strateji ve dedikoduların yaşandığı Survivor 10 Mayıs 2016 ile bizlere eleme heyecanı yaşattı. Survivor 10 Mayıs 2016'da kim elendi, Survivor’da kim elendi, Survivor 2016 adaya kim veda etti, Ünlülerden kim gitti, Ezgi mi Yunus Günçe mi yoksa Avatar Atakan mı? İşte detaylar ve Survivor’a, final hayaline veda eden isim.

İŞTE SURVIVOR 2016’DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR!

Acun Ilıcalı 10 Mayıs ada konseyini başlattı ve Birleşme partisi sonrası ilk elemenin yaşanacağını aktardı ve Survivor’da yeni bir dönemin başlayacağını ve artık haftada iki dokunulmazlık oyununun oynanacağını söyledi.

HAFTADA İKİ DOKUNULMAZLIK OYUNU OYNANACAK

Acun Ilıcalı; “Önce haftada bir eleme olacak, daha sonra da biliyorsunuz hızlandırılmış çekimlerimiz var, toplu SMS alacağız ve Survivor’ın Dominik’teki son bölümünü toplu SMS’ten alarak gerçekleşeceğiz. Artık haftada iki dokunulmazlık oyunu oynayacaksınız ve bir eleme olacak. Pazar günü dokunulmazlık oynayacaksınız aday çıkacak, Pazartesi günü dokunulmazlık oynayacaksınız aday çıkacak, Salı günü eleme adayı çıkacak. Yani Survivor 2016’da yeni bir dönem başlıyor artık” diyerek Survivor 2016’nın finale giden yeni yolunu açıkladı.

SURVIVOR 10 MAYIS 2016’DA KİM ELENDİ?

Survivor 2016’da rakiplerinden daha az oy alarak Survivor Ünlüler takımına veda edecek olan ismi açıklayacaktı Acun Ilıcalı. Hem üç eleme adayı, hem yarışmacılar, hem de Survivor fanatikleri heyecan içerisinde bekliyordu. Survivor 2016'da Ünlüler takımına veda eden isim Ezgi Avcı oldu.

İŞTE SURVIVOR ÜNLÜLER TAKIMINA VEDA EDEN İSİM

Survivor 10 Mayıs 2016 akşamı adaya kim veda etti sorusu yanıt buldu artık. Birleşme partisi sonrası ilk eleme heyecanının yaşandığı Survivor 2016’da bu hafta Ünlüler takımına ve final hayallerine veda eden isim belli oldu. Survivor 2016’da Pazartesi akşamı yapılan SMS oylama sonrasında rakiplerinden daha az oy alarak Survivor Ünlüler takımına veda eden isim Ezgi Avcı oldu. Survivor 2016’da birleşme partisi sonrası elenen ilk isim Ezgi Avcı oldu ve Kıbrıs final hayaline veda etti. Ünlüler takımı da bundan böyle 5 kişi olarak mücadele verecek.

EZGİ AVCI ELENDİKTEN SONRA NELER SÖYLEDİ?

Ezgi Avcı Birleşme partisi sonrası Ünlüler takımından ilk elenen isim oldu ve konuştu; “Giddecek olmak hakkaten üzüntü veriyor bana, alıştım 3,5 ayımı geçirdim burada. Hiçbir şey düşünmedim, güzel bir rekabet ortamı burası ilginç, bir tane dostum vardı adada. İlginç olaylara şahit oldum, hepsi çok büyük tecrübe, çok büyük güzellik kattı hayatıma. Benim için hayırlısı buymuş, vaktim bu kadarmış” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Ezgi’ye adada en yakın isim olan Avatar Atakan da gözyaşlarını tutamadı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz