Survivor 10 Nisan 2016 eleme adayları kim, konseyde kimin ismi yazıldı? Dağıldılar

TV8’in en fenomen yarışması Survivor’da tek gerçek oyun olan dokunulmazlığı Gönüllüler alınca, Ünlüler takımı da konseyde eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. Adaların birleşmesine iki hafta kala Survivor’dan kimin eleneceği merak konusu. Peki, 10 Nisan Survivor konseyde kimin ismi yazıldı, konseyde kim eleme adayı oldu, survivorda eleme adayları kim oldu, Survivor Ünlülerde kim kimi yazdı, Atakan kimi söyledi? İşte ayrıntılar…

Survivor 10 Nisan 2016 eleme adayları kim, konseyde kimin ismi yazıldı? Dağıldılar

AHMET DEMİR

Dokunulmazlık oyununu Survivor 2016 10 Nisan Pazar akşamı Ünlüler takımı kaybetti. Geçtiğimiz hafta aynı oyunu Gönüllüler takımı kaybetmiş ve adadan Nihal Candan’ı uğurlamıştı. Nihal sonrası bir çok oyunu kaybeden Gönüllüler takımı 10 Nisan Survivor dokunulmazlık oyununda Serkay’ın müthiş performansıyla 10-9 kazandı ve Ünlüler’in bir kişi eksilmelerine sebebiyet verdi. Zaten karışık olan Ünlüler adası Bireysel dokunulmazlık sembolünü Atakan’ın almasıyla bir kez daha karıştı, dolayısıyla üç eleme adayı bile çıkabilecekti. Peki, heyecan dozajının oldukça arttığı konseyde kim eleme adayı oldu, Ünlüler konseyinde kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, Survivor 10 Nisan Ünlüler eleme adayları kimler?

Acun Ilıcalı, Ünlüler konseyini başlattı ve adadaki durumla alakalı yarışmacılara söz verdi. Nagihan ve Tuğba Özay arasındaki ipler gerildi. Nagihan, güçlünün yanında yer almak istiyorum deyince Tuğba Özay çıldırdı. Tuğba Özay ve Yunus Günçe Nagihan’a karşı tepkiliydi. Ünlüler adası iyice karıştı. Dolayısıyla 10 Nisan Survivor konseyinde kimin isminin yazılacağı ve eleme adaylarının kimin olacağı sosyal medyada da tartışılıyordu.

OYLAMAYA GEÇİLDİ ARTIK!

Survivor 2016 10 Nisan Ünlüler konseyinde artık oylamaya geçildi. Ünlüler takımındaki yarışmacılar kimin gitmesini istiyorsa, o kişinin ismini yazdı, daha sonra da bireysel dokunulmaz Atakan bir isim söyleyecekti. Peki, Atakan kimin ismini söyledi, kim kimin ismini yazdı, eleme adayları kim oldu?

ÜNLÜLER KONSEYİNDE KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?                                               

Ünlüler takımında bölünmeler iyice arttı ve adada kimin eleme adayı olacağı oldukça merak ediliyordu. Ünlüler takımındaki Atakan, Yattara, Nagihan, Ezgi ve Mehmet Tuğba Özay’ı yazarken, Yunus Günçe Ezgi’nin, Tuğba Özay da Mehmet’in ismini yazdı. 10 Nisan Ünlüler konseyinde en çok ismi yazılan kişi Tuğba Özay oldu ve Tuğba Özay ilk eleme adayı.

TUĞBA VERDİ VERİŞTİRDİ!

Tuğba Özay eleme adayı olduktan sonra söz hakkı aldı; "Açıkçası beklediğim bir sonuçtu. Yani ben olabilecek tüm senaryoları biliyordum, ben hayatımı doğrular üzerine kurmaya gayret eden bir insanım. Ben önyargılı bir insan asla olmadım. Gelişen süreç içerisinde psikolojiler değişecek, anlık travmalar yaşayacak insanlar. Benim duruşum belli, bizi bilen bilir bilmeyen de kendi bilir, o yüzden takdir değerli halkımızındır. Ben hem ada yaşantımda, hem arkadaşlarımla uyum arasında, hem benchte verdiğim destek konusunda kendime güvenen insanım. Tabii ki Survivor’da olmak çok güzel, kalırsam mücadeleme devam edeceğim" diye konuştu.

ATAKAN İKİNCİ ADAY OLARAK KİMİ SÖYLEDİ?

Atakan ikinci bir eleme adayı gösterecekti ve kimin ismini söyleyeceği büyük merak konusuydu. Acun Ilıcalı önce sebebini sonra da kimi söyleyeceğini Atakan’dan istedi. Avatar Atakan; “Burada kalan 7 kişi adada ciddi problemimiz olsa da bu problemleri oyun alanında bir kenara bırakıyoruz. İnsanın mükemmeliyeti hiç hata yapmamasıyla ölçülmez. Bugün açıkçası bir şüpheyle geldim buraya. Bugün tekrar anladım ki insanlar hatalarını düzeltebiliyor, bugün burada beni destekleyenlere teşekkür ediyorum. Ada hayatında çok fazla katkısını görmediğim bir ismi söyleyeceğim, bu saatten sonra sadece takımımızı güçlendirmek için isim söyleyeceğim. Bu sebeple söyleyeceğim isim Yunus” dedi ve Yunus Günçe ikinci eleme adayı oldu.

YUNUS GÜNÇE İLGİNÇ KONUŞTU

Yunus Günçe; “Benim için Survivor’da iki tane uç nokta yok, ben hiçbir zaman ya hep ya hiççi bir insan olmadım. Mesela ben burada balina gördüm, ödül kazandık piknik yaptık, çok aç kaldık, saatlerce yağmur yedik, Keşke bir de karakter kantarı olsa hep beraber çıksak, baksak, geldiğimiz kişi miyiz yoksa başkalaşmış mıyız? O yüzden hiç onay da beklemediğim için Atakan’ın kararına saygı duyuyorum, şaşırmadım buna. Keşke biraz daha sürpriz olsa ve şaşırsak, bakalım bundan sonra ne olacak” diye konuştu.

TUĞBA ÖZAY, VE YUNUS GÜNÇE ELEME ADAYI!

10 Nisan Survivor’da eleme adayları kim sorusu yanıt buldu artık. Ada konseyinde ismi en çok yazılan isim Tuğba Özay oldu. Atakan ise bireysel dokunulmaz olduğu için Yunus Günçe’yi söyledi ve 10 Nisan Survivor’da eleme adayları belli oldu. Bakalım, Salı günkü ada konseyinde Ünlüler takımında SMS birincisi kim olacak, üçüncü eleme adayı kim olacak, Survivor’a kim veda edecek?

Kaynak: Diyarbakır Söz