Survivor 11 Nisan 2016 migros ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Açlıktan bitecekler

TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Survivor 2016’da heyecan giderek artıyor. 11 Nisan Pazartesi ödül oyunu izleyenlerin ağzını açıkta bıraktı adeta. Survivor 2016 11 nisan ödül oyununu kim kazandı, survivor ödül oyununu kim kazandı, 11 nisan ödül oyununu kim kazandı gibi soruların yanıt bulduğu, Ünlüler’in çok iyi başladığı ve açık ara öne geçtiği 11 nisan Survivor 2016 ödül oyunu detayları…

Survivor 11 Nisan 2016 migros ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Açlıktan bitecekler

Survivor, 11 Nisan 2016 Pazartesi akşamı ödül oyunu heyecanıyla karşımıza çıktı.

Ünlüler ödül oyununda oldukça açıldı ve farkı açtı, Gönüllüler takımı da uzun süre yemek yiyemediği için müthiş ödülü kaptırmak istemiyordu. Ünlüler ve Gönüllüler’in 11 Nisan ödül oyunundaki yarışı herkesi ekrana bağladı. Peki, Survivor 11 Nisan 2016 ödül oyununu kim kazandı, Survivor’da son ödül oyununu hangi takım kazandı, Survivor 11 Nisan ödül neydi?

ÜNLÜLER SURVIVOR TARİHİNE GEÇTİ

11 Nisan 2016 Pazartesi ödül oyununda Ünlüler takımı tarihe geçti. Survivor Pazartesi ödül oyunu kısa bir parkur sonunda penaltı atışlarıydı. Önde gelen kişi ilk atışı atmaya hak kazanıyordu. İşte bu penaltı oyununda Yattara ilk etapta kaleye geçti ve Ünlüler takımı penaltıları kurtarmayı başardı. Survivor 11 Nisan ödül oyununa Ünlüler takımı 1-0 öne başladı, daha sonra Ünlüler üst üste aldığı sayılarla ve Gönüllülerin de penaltıları kaçırmasıyla 5-0 öne geçti. Gönüllüler yine de bırakmak istemiyordu ve Zafer’in aldığı kritik sayıyla skoru 7-1’e getirdi. Daha sonra Gönüllüler sayılar almayı başardı ve durumu 7-4’e getirdi. Peki, Survivor 11 Nisan ödül oyununda Ünlüler mi kazandı, Gönüllüler mi?

GÖNÜLLÜLER FARKI İKİYE İNDİRDİ AMA!

11 Nisan son ödül oyununda Gönüllüler, Survivor’da büyük farkla geriye düşmüştü ancak 7-4’ten gelip farkı ikiye indirerek skoru 9-7 yaptılar. Ancak son oyunda Gizem Memiç ve Nagihan karşılaştı, Nagihan son oyunda elinden geleni yaptı ve Serkay’ı da mağlup etti. Nagihan topu 90’a taktı. Ünlüler takımı Gönüllüler’i 10-7 mağlup etmeyi başardı.

11 NİSAN SURVIVOR ÖDÜL NEYDİ?

Survivor’da 11 Nisan ödül neydi sorusunun da cevabı oldukça memnun edecek cinstendi. Migros’tan barbekü ödülü yarışmacılara verilecekti. Yarışmacılar et yiyecekti ve kazanan takım da Ünlüler olduğu için Et yemeye hak kazandı. Her türlü etin olduğu Barbekü ödülünü 11 Nisan Pazartesi Survivor ödül oyununda Ünlüler kazandı.

ÜNLÜLER MANGALDA PİŞEN ETLERİ AFİYETLE YEDİ

Ünlüler takımı barbekü ödülünü kazanınca Fikri Usta'nın mangalda pişirdiği etleri afiyetle yediler. Atakan, Nagihan, Ezgi, Yunus Günçe, Tuğba Özay, Yattara ve Mehmet etleri yerken adeta kendilerinden geçti. Açlıkla imtihanın gerçek anlamda yaşandığı Survivor'da et ödülü ünlüleri bir kez daha kendine getirdi. Gönüllüler ise bu hafta hiçbir yemek ödülünü kazanamayarak aç kalmaya devam ettiler.

Ünlüler takımı masada yemeklerini böyle beklediler.

Ünlüler'de Yattara ve Mehmet et yerken...

Kaynak: Diyarbakır Söz