Görüş Bildir

Survivor 13 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Korkaklar

Heyecan dolu fenomen yarışma programı Survivor 2016, 13 Mayıs Cuma akşamı ödül oyunuyla karşımıza çıktı. Kavga, tartışma, korku, heyecan, strateji, taktik, hüzün, sevinç ne ararsanız vardı 13 Mayıs 2016 Survivor’da. Gönüllüler ve Ünlüler’in karşı karşıya geldiği ödül oyununu kim kazandı, Survivor dışında ilk kez kim konaklayacak, survivor ödül oyununu kim kazandı, 13 Mayıs Survivor ödül oyununu kazanan takım hangisi? Detaylar haberimizde…

Survivor 13 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Korkaklar

TAHİR KARAKEÇİ

TV8’in heyecan dozu yüksek tek yarışması Survivor 2016, izleyicilerin ağzını açıkta bırakmaya devam ediyor. 13 Mayıs 2016 akşamı Survivor’da ödül oyunu oynandı. Ödül oyunu oynandı oynanmasına ama performansların yanı sıra yarışmacıların birbiriyle yaşadığı tartışma da geceye damga vurdu. İşte Survivor 13 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödülü hangi takım aldı, survivor dışında ilk kez kim konaklayacak, survivor 2016 son ödül oyununu kim kazandı gibi soruların yanıtı.

GÖNÜLLÜLER RÜZGÂRI ESİYORDU AMA!

Survivor 2016 13 Mayıs Cuma 67. Bölümde ödül oyununa iyi başlayan takım Gönüllüler oldu. Serkay, Efecan ve Damla’nın aldığı sayılarla 3-1 öne geçen Gönüllüler takımı durumu daha sonra 4-1’e de getirdi. Ancak Ünlüler takımı da Atakan ve Nagihan’ın performansı oyuna tutunmalarını sağladı. Gönüllüler öne geçiyor, Ünlüler yakalıyordu. Hele ki ödül büyük olunca, yarışmacılar arasındaki gerilim de tavan yaptı.

SERKAY VE SEMİH, NAGİHAN İLE GÖNÜLLÜLER TARTIŞTI!

Ödül oyunu esnasında Gönüllüler takımı öndeyken Semih kendini iyi hissetmediğini ve oynamayacağını söyledi, Gönüllülere ekstra seçim hakkı doğdu ve 13 Mayıs ödül oyununda iyice arayı açtılar Gönüllüler takımı. Gönüllüler ile Ünlüler arasındaki heyecan zirveye tırmandı ve Semih ile Serkay tartışması ödül oyunu sonrasında da devam etti. Nagihan ise Gönüllüler takımını uyardı ve “Hiçbir şekilde benimle muhatap olmayın” diye konuştu.

SURVIVOR 13 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 13 Mayıs ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı alınacaktı artık ve durum 9-8 Gönüllüler takımı lehineydi. Son etapta Gönüllülerden Serkay, Ünlülerden Atakan ile karşılaştı. Serkay hem parkurda Atakan’ı geride bıraktı, hem de atışlarda oldukça başarılı oldu ve ödülü Gönüllülere kazandırdı. Survivor 2016’da 13 Mayıs akşamı müthiş ödül oyununu Gönüllüler 10-8 kazandı. Ödül ise Survivor’dan bir günlüğüne uzaklaşıp bir Villa’da 1 gün geçirecek ve yemek yiyip, duş alacaklar Gönüllüler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi