Survivor 14 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, iletişim kimin? Arkadaş kavuşması

TV8’den izleyicisiyle buluşan Survivor 2016, 14 Mayıs Cumartesi akşamı iletişim ödül oyunu heyecanı yaşattı. 14 Mayıs 2016 Survivor’da ödül iletişim olduğu için hem Ünlüler hem de Gönüllüler oldukça motive oldu ödül oyununa. Peki, 14 Mayıs iletişim oyununu kim kazandı, Survivor’da BİP iletişim ödülü neydi, survivor ödül oyununu kim kazandı, survivor iletişim ödülünü kim kazandı, 14 Mayıs Survivor 2016 ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte ayrıntıları sizler için derledik.

Survivor 14 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, iletişim kimin? Arkadaş kavuşması

TAHİR KARAKEÇİ

Ekranların en fenomeni, en heyecanlısı, tartışması, aksiyonu, gerilimi, stratejisi, polemiği, dedikodusu en çok olan program Survivor 2016, 14 Mayıs akşamı yine nefesleri kesti. 14 Mayıs 206 akşamı Survivor’da iletişim ödül oyunu oynandığını izledi seyirciler. Atakan ve Efecan arasında yaşanan tartışma Survivor’a damga vurdu her zamanki gibi. Dünkü ödül oyununda Nagihan’ın performansı parmak ısırtmıştı, ancak 14 Mayıs iletişim oyununda Nagihan oldukça başarısızdı. Peki, Survivor 14 Mayıs ödülünü kim kazandı, survivor 14 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, iletişim ödülünü hangi takım kazandı, survivor 2016 son iletişim ödülünü kim kazandı, kimler hangi arkadaşını aradı?

YİNE GÖNÜLLÜLER HEP GÖNÜLLÜLER

Survivor 2016 14 Mayıs Cuma akşamı 68. Bölümde iletişim ödülü oyununa da Gönüllüler takımı iyi başladı. Ünlüler takımı 1-0 öne geçse de daha sonra Gönüllüler üst üste sayılar aldı ve 5-3 öne geçmeye başladı. Bir Gönüllüler bir Ünlüler sayı alıyordu derken skor 6-4’e kadar geldi. Durum 6-4 iken Yattara ve Serkay karşı karşıya geldi. Serkay kazanıp skoru 7-4 Gönüllüler lehine getirdi. Ancak Ünlüler bırakmak niyetinde değildi ve Semih’in Efecan’ı mağlup etmesiyle fark ikiye indi skor 7-5 oldu. İletişim oyunlarındaki sevinme tartışması da devam etti.

ATAKAN – EFECAN, SERKAY VE SEMİH TARTIŞMASI

Ödül oyunu esnasında Gönüllüler takımı ve Ünlüler takımı arasında tıpkı dünkü gibi tartışma çıktı. Atakan, Efecan’ın kafasına halkayı geçirince sinirler gerildi ve Efecan tekmeledi bench’i. Daha sonra Semih ve Serkay arasında tartışma çıktı. Semih hem Serkay’ı hem de Efecan’ı bir kez daha uyardı.

SURVIVOR 14 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 14 Mayıs iletişim ödülü oyununu kim kazandı sorusunun cevabının alınmasına az kalmıştı. Skor İbrahim’in Atakan’ı mağlup etmesiyle 8-5’e gelmiş ve daha sonra üst üste Damla ve Serkay kazanarak Gönüllüler takımının kazanmasını sağladı. Survivor 2016’da 14 Mayıs Cumartesi akşamı zor iletişim ödül oyununu Gönüllüler 10-5 kazandı. Gönüllüler bir haftadır ödül oyunlarındaki başarılı performanslarıyla dudak uçuklatıyor. Ödül ise arkadaşlarıyla telefonda konuşup bir nebze olsun hasret gidereceklerdi. Gönüllüler kazandığı için arkadaşlarıyla da onlar konuştu.

Kaynak: Spor Merkezi