Survivor 15 Mayıs 2016 ada konseyinde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? Alışık isimler

Survivor 2016 15 Mayıs akşamı dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kaybetti ve içlerinden bir kişiyi eleme adayı olarak gösterecektiler. Ünlüler ve Gönüllüler takımının oyunlarda birbirlerine karşı göstermiş oldukları sert tepkiler ada konseyine de yansıdı ve Acun Ilıcalı iki takımdaki yarışmacılara da söz verdi. Peki, 15 Mayıs gönüllüler konseyinde kimin ismi yazıldı? Kim kimin ismini yazdı, 15 Mayıs Survivor’da konseyde eleme adayı kim oldu, Gönüllüler takımında potaya kim girdi?

Survivor 15 Mayıs 2016 ada konseyinde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? Alışık isimler

M. EMİN FİDAN

Survivor 15 Mayıs 2016 akşamı; tartışma, gerilim, ünlüler ve gönüllüler arasındaki sevinç tartışması, uyarılar, psikolojik tartışmalar, ada konseyinde eleme heyecanı ve daha fazlası, ne ararsanız bulabilirdiniz. Acun Ilıcalı yarımacılara söz verdikten sonra bir an önce oylamaya geçilmesini istedi ve oylama başladı ve kritik oylamaya geçildi.

15 MAYIS GÖNÜLLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ (ADI) YAZILDI?                 

Survivor 2016 Gönüllüler ada konseyinde artık oylamaya geçildi. Gönüllüler takımı kritik ve ilk dokunulmazlık oyununu kaybettiği için konseyde stres içerisindeydi. Gönüllüler yarışmacıları eleme adayı olarak çıkaracakları kişinin isimlerini önceden belirlemişti zaten Gönüllülerde isim yazıldıktan sonra ilk eleme adayı belirlenecek, bireysel dokunulmazlığı da Gizem Memiç olduğu için bir eleme adayı da o çıkaracak ve toplamda iki eleme adayı Gönüllüler takımından çıkacaktı. İşte Konseyde kimin ismi en çok yazıldı, kim kimin ismini yazdı, Gizem Memiç kimi söyledi, kimler eleme adayı oldu?

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

Gönüllüler takımı daha önce bildik kişiyi yazdılar. Gönüllüler takımındaki yarışmacılardan; Gizem Kerimoğlu Serkay’ı yazdı. Damla, Serkay, Efecan, Gizem Memiç ve İbrahim ise Gizem Kerimoğlu’nu yazdı. Acun Ilıcalı oylamayı sayarken açıkladı. Acun Ilıcalı “Bu durumda Gizem Kerimoğlu birinci aday Gönüllüler takımında ve biz de sözü ona veriyoruz” diye konuştu. Survivor 15 Mayıs Gönüllüler konseyinde eleme adayı olan isim Gizem Kerimoğlu oldu.

GİZEM KERİMOĞLU: HAYIRLISINI DİLİYORUM

Gizem Kerimoğlu eleme adayı olduktan sonra; “Tabii ki gitmek istemiyorum, kesinlikle mücadelemi hiçbir zaman bırakmayacağım. Tabii ki bilmiyorum potada yanıma kim söylenecek, daha sonraki dokunulmazlık kazanılacak mı kaybedilecek mi bilmiyorum. Kendim için hayırlısını diliyorum. Ama içimde gitmeye dair herhangi bir his de yok” diye konuştu.

GİZEM MEMİÇ KİMİ SÖYLEDİ?

Gönüllülerde bireysel dokunulmazlığı Gizem Memiç kazandı ve Acun Ilıcalı Memiç’e kimi söyleyeceğini sordu. Gizem Memiç kimi söyledi, kimi eleme adayı olarak çıkardı diye merak ediliyordu. Gizem Memiç kimi eleme adayı olacağını şu sözlerle açıkladı; “Sebebi bu beşliyi bozmak istemeyişim, en azından gittiği yere kadar beş kişi beraber devam edelim istiyorum. O yüzden de potaya güçlü bir isim sokmak istiyorum ki o kişi gitmesin istiyorum. Ben Serkay demek istiyorum, daha önce iki kere girdi ve gerçekten alnının akıyla çıktı. Ben gene onun potadan çıkacağını düşünüyorum ve diliyorum, gitmesini istemiyorum ama söylemek zorundayım” diyerek Serkay’ı eleme adayı olarak gösterdi. Serkay ikinci eleme adayı.

SERKAY: HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN

Serkay; “Klasik haftalar, önemli bir dokunulmazlık kaybettik. Başından beri söyledik zaten kuralına göre söylemek zorundayız. İki kere potaya girdim, stresliydi, ama alnımın akıyla çıktım. Burada doğru şeyler yaptığımı düşünüyorum. İnşallah telafisini yaparız ve ünlüler takımından da iki kişiyi potaya alırız, ben de burada kalmak hatta finale gitmek istiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun” diye konuştu.

GİZEM KERİMOĞLU VE SERKAY ELEME ADAYI!

15 Mayıs 2016 Survivor Gönüllüler konseyinde herkes Gizem Kerimoğlu’nu yazdı. Gizem Kerimoğlu 15 Mayıs Survivor 2016’da bir kez daha eleme adayı çıktı ve potaya girdi. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Gizem Memiç de Serkay’ı eleme adayı olarak söyledi. 16 Mayıs Pazartesi bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak ve kaybeden takım Gönüllüler olursa bir isim daha eleme adayı olacak, eğer kaybeden Ünlüler takımı olursa iki eleme adayı çıkaracaklar ve toplamda 4 eleme adayı büyük SMS oylamasına çıkacak. 17 Mayıs 2016 Survivor’da elenen isim belli olacak ve kimin eleneceği şimdiden sosyal medyada tartışılmaya başlandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz