Survivor 15 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Şimdi yandılar

TV8’in on bir sezonu geride bırakan efsane yarışması Survivor 2016, 15 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazlık heyecanıyla fanatiklerinin karşısına çıktı. Bir Gönüllülerin bir Ünlülerin sayı aldığı ve oldukça zorlu bir parkurun olduğu dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Peki, Survivor 2016, 15 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı, survivor 15 mayıs bireysel dokunulmazlığı kim kazandı, dokunulmazlık oyunu hangi takımın, Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 15 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Şimdi yandılar

OKTAY DEMİR

15 Mayıs 2016 Pazar akşamı; Survivor’ın tek gerçek oyunu olan ve kaybedenin bir eleme adayı çıkaracağı dokunulmazlık oyunu ağızları açıkta bıraktı. Uzun bir aradan sonra Dokunulmazlık oyununu kazanmak isteyen Survivor 2016 Ünlüler takımı iyi de başlamıştı oyuna. Peki, Ünlüler ve Gönüllüler’in baştan sona nefes kesici, eşitliğin bozulmadığı dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 2016, 15 Mayıs akşamı dokunulmazlık oyununu kim kazandı, survivor bireysel dokunulmazlık oyununu hangi takım aldı? İşte cevabı…

ÜNLÜLER BU KEZ İYİ BAŞLADI

Survivor 2016 15 Mayıs akşamı dokunulmazlık oyununa iyi başlayan takım Ünlüler oldu. Gönüllüler takımında da Gizem Kerimoğlu’nun oynamaması Ünlüler takımına da ekstra eşleşme hakkı tanıdı. Ünlüler Yunus Günçe’nin Serkay’ı mağlup etmesiyle 1-0 öne geçti, daha sonra Gönüllüler durumu Damla ile 1-1’e getirdi. Bir Ünlüler, bir Gönüllüler alıyordu sayıları ve Ünlüler 5-3 öne geçmişti. Daha sonra Serkay ve Efecan yıldızlaşınca skor 6-5’e geldi. Ancak Ünlüler yine Nagihan ile 7-5 öne geçti. Peki, dokunulmazlığı kim kazandı?

GÖNÜLLÜLER GERİ DÖNDÜ AMA?

15 Mayıs Survivor 2016’da Gönüllüler takımı yarışmacılarının da performansları parmak ısırtıyordu. Skor 7-5 iken Gönüllülerde Efecan Atakan’ı mağlup edip 7-6 yaptı durumu, hemen sonrasında Yattara kazanıp 8-6 yaptı. Hemen akabinde hem Serkay, hem de Efecan kazanarak skoru 8-8’e getirdi. 8-8 sonrası Nagihan ve Damla karşı karşıya geldi, parkurun sonundaki atışlarda Damla heyecan yapınca sayıyı alan isim Nagihan oldu ve Ünlüler 9-8 öne geçti. Son etapta Yattara ve Serkay karşı karşıya geldi, Serkay Yattara’yı bu parkurda bu oyunda iki defa yenmişti ama son oyunda atışlarda bir türlü yapamayınca Yattara kazandı. Survivor 15 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu Ünlüler 10-8 kazandı. Peki, Bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016 15 Mayıs akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler oldu ve bireysel dokunulmazlık kolyesi için mücadele verdiler. Survivor 2016'da bu hafta bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele başladı ve ilk elenen isim Efecan oldu, Efecan sonrasında Gizem Kerimoğlu, Serkay, İbrahim ve Damla elendi. Survivor 2016 15 Mayıs bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Gizem Memiç oldu ve Gizem Memiç'in kimi söyleyeceği merak ediliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz