Görüş Bildir

Survivor 16 Haziran 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Ambargo koydular

TV8’in en eğlenceli yarışma programı Survivor 2016’da sona yaklaşıldıkça heyecan da zirveye ulaşmaya başladı. Son günlerdeki başarılı performanslarıyla göz dolduran Gönüllüler takımı dünkü villa ödül oyununu kazanmıştı. 16 Haziran 2016 ödül oyununa da iyi başlayan taraf Gönüllüler oldu. Peki, 16 Haziran Survivor ödül oyununu kim kazandı, Survivor ödül oyununu kim kazandı, ödül oyununu kim kazandı? İşte detayları sizler için derledik…

Survivor 16 Haziran 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Ambargo koydular

OKTAY DEMİR

Survivor 2016’da finale artık sayılı günler kaldı. Son olarak adadan Yunus Günçe’yi uğurlayan Ünlüler takımı 15 Haziran ödül oyununu ilk kez Yunus Günçe’siz oynamış ve Nagihan’ın da sakatlanmasının etkisiyle kaybetmiş ve villa ödülüne gidememişlerdi. 16 Haziran ödül oyununda da Nagihan oynayamadı ve Ünlüler takımından Atakan ile Semih, Gönüllüler takımından ise Serkay ve İbrahim oynadı. Peki, survivor ödül oyununu kim kazandı, 16 haziran ödül oyununu kim kazandıs, Survivor 2016 16 haziran kim kazandı, ödül neydi? İşte cevabı…

BAŞA BAŞ MÜCADELELER

Survivor 16 Haziran 2016 Perşembe ödül oyununa iyi başlayan taraf Gönüllüler oldu ve 2-1 öne geçti. Bu ödül oyununda Atakan’ın performansı ise göz doldurdu. Tek başına Gönüllüler takımıyla mücadele eden Atakan’a Semih’in de destek vermesi beklenirken, Semih karşılaştığı eşleşmelerden sadece bir galibiyet alabildi. Gönüllüler takımında ise Serkay’ın yükselen performans grafiği izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor. Serkay’ı destekleyenler onun Kıbrıs’ta olması gerektiğini sosyal medyada konuşuyorlar.

16 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

16 Haziran Survivor 2016’da Gönüllüler takımı 8-7 öne geçmiş ve ödülü kazanmalarına sadece iki sayı kalmıştı. İbrahim Giydirir önce Semih’i daha sonra da Atakan’ı mağlup ederek skoru 10-7’ye getirdi. Oldukça sıcak ve bunaltıcı bir havada oynanan ödül oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

16 HAZİRAN SURVIVOR ÖDÜL NEYDİ?

Survivor 2016’da 16 Haziran Perşembe ödül oyununda ödül, mor odada birbirinden lezzetli yemeklerdi. Kazanan takım da Gönüllüler olduğu için Mor Oda’ya girip pirzola ve patatesle buluştu. Son ödül oyunlarına ambargo koymaya başlayan Gönüllüler takımı Yunus Günçe’nin olmadığı iki oyunu da kazanarak büyük moral depoladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi