Survivor 17 Nisan 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Hangi takım konseyde

Ekranların en beğenilen ve en çok sosyal medya takipçisi olan yarışma programı Survivor, 17 Nisan 2016 Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu heyecanıyla izleyenleriyle buluştu. Survivor dokunulmazlık oyununu kaybeden takım konseye gidecek. Büyük heyecana sahne olan dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı aranıyordu. Peki, survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takımdan kim eleme adayı, 17 nisan survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor 17 Nisan 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Hangi takım konseyde

MUHAMMET YILDIZ

Survivor 17 nisan 2016 Pazar akşamı dokunulmazlık heyecanı vardı. Herkesin Google’da aramaya başladığı survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımının yine bir güç oyununda karşı karşıya geldiği dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor 17 nisan dokunulmazlığı kim aldı, hangi takımdan kim eleme adayı olacak, konseyde kimin ismi yazılacak? İşte tüm detaylarıyla Survivor 2016 17 nisan dokunulmazlık oyunu…

İKİ TAKIM DA İYİ BAŞLADI

17 Nisan 2016 Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. Daha ilk oyundan anlaşıldı ki mücadeleler çekişmeli geçecekti. Yarışmacılar bir düzenek üzerinde ellerinde tuttukları yastıklarla birbirlerini düşürmeye çalıştı ve iki kez havuza düşen sayıyı kaybedecekti. İki takım da yarışmaya iyi başladı ve bir sayı Gönüllüler bir sayı Ünlüler alıyordu.

SEMİH ÖZTÜRK NAKAVT

Survivor 17 Nisan dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımında yer alan Semih Öztürk 3 oyuna çıktı ve 3 oyunu da kaybetti. İki kez Efecan’a, bir kez de Serkay’a kaybeden Semih Öztürk’ün güç oyununda başarısız olması güçsüz olduğunu ortaya çıkardı. Semih Öztürk benchte Serkay ve Efecan’la tartışmayı da ihmal etmedi. İki takım da başarılıydı ve birbirlerine galip geliyorlardı.

GİZEM KERİMOĞLU DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA OYNUYOR

Gönüllülerde yer alan Gizem Kerimoğlu bu defa dokunulmazlık oyununda oynamaya karar verdi. Ancak oynaması bir işe yaramadı ve hiçbir sayı alamadı. Ünlülerde İbrahim, Efecan, Serkay ve Gizem Memiç’in performansları iyi olsa da işe yaramadı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu artık. Durum 8-8 iken Yattara ve İbrahim karşılaştı, ancak oyun esnasında İbrahim’in omzu çıkınca Serkay oynamak zorunda kaldı. Yattara büyük bir beceri ve güçle Serkay’ı devirmeyi başardı ve dokunulmazlığı ünlülere getirdi.

KONSEYDE NELER OLACAK?

Survivor 2016 17 Nisan akşamı konseye gidecek olan Göönüllüler takımında iki eleme adayı çıkacak ve bu hafta Zafer diskalifiye olduğu için kimse elenmeyecek. Haftaya dokunulmazlığı kaybeden takımdan da iki kişi eleme adayı olacak ve kimin gideceği halk oylamasıyla belirlenecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz