Survivor 18 Şubat 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Sürpriz sonuç

TV8’in reyting ve reklam rekortmeni yarışması Survivor 2017’de bu haftaki ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. 18 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2017 ilk dokunulmazlığı kim aldı, dokunulmazlık oyununu kim kazandı gibi soruların yanıtı alındı.

Survivor 18 Şubat 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Sürpriz sonuç

AHMET DEMİR

Survivor 18 Şubat 2017’de açlık krizleri sonrası dayanamayan Eser West’in Survivor’dan ayrılışının akabinde ilk kez dokunulmazlık oyununa çıkan Gönüllüler, kaybettikleri takım arkadaşları için bu oyunu oynamak istiyordu. Peki, 18 Şubat dokunulmazlığı hangi takım kazandı, dokunulmazlığı kim aldı, 18 Şubat Survivor 2017’de hangi takım konseye gidiyor, kimler eleme adayı çıkacak, Survivor 2017 18 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

BİRİNCİ TURA HIZLI BAŞLADILAR

Survivor 2017 18 Şubat Cumartesi akşamı ilk dokunulmazlık oyununda, birinci turda ilk olarak Ünlülerden Sedat ve Gönüllülerden Ogeday karşılaştı. Bu dokunulmazlık oyununda Survivor’ın gerektirdiği her şey vardı. Denge, hız, beceri, puzzle, atış ne ararsanız bulabiliyordunuz bu oyunda. İşte bu oyunda Sedat atışlarda daha başarılı oldu ve Ünlüler takımını 1-0 öne geçirdi. Daha sonra Tuğçe ve Şahika karşılaştı, Tuğçe kazandı skor 1-1 oldu. Anıl, İlhan Mansız’ı mağlup etti ve 2-1 öne geçirdi Gönüllüler takımını. Sema, Elif’i mağlup etti ve durumu eşitlemeyi başardı, 2-2. Bir Gönüllüler bir Ünlüler alıyordu ki Gönüllüler takımı birinci turu 5-4 kazandı.

İKİNCİ TURA GÖKHANLA İYİ BAŞLADILAR

Survivor 18 Şubat 2017 Cumartesi ilk dokunulmazlık oyununun ikinci turunun ilk karşılaşmasında Gönüllülerden Gökhan ve Ünlülerden Adem karşı karşıya geldi. Adem puzzleda takılı kalınca Gökhan Gönüllüler’in 1-0 önde başlamasını sağladı. Ancak Ünlüler takımı üst üste aldıkları sayılarla skoru 3-2 kendi lehlerine çevirdi. Daha sonra Gökhan Furkan Kızılay’ı mağlup ederek skoru eşitledi 3-3. Gönüllüler Burçak ile 4-3 öne geçti.

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?                         

Survivor 2017 18 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıtını almak üzereydi. Gönüllüler 4-3 öndeydi ve Volkan ile Adem karşı karşıya geldi. Gönüllüler takımından Volkan Çetinkaya, Adem ile parkuru aynı anda bitirdi ve puzzle’ı Adem’den önce yerleştirerek atışlara başladı. Volkan atışlarda da başarıyı yakaladı ve Adem’i mağlup ederek skoru 5-3’e getirdi. Volkan kazandıktan sonra başarıyı Eser’e armağan etti. Gönüllüler takımı Survivor 2017’de ilk kez birinci dokunulmazlık oyununu kazandı. Survivor 2017 18 Şubat dokunulmazlık oyununu Gönüllüler 5-2 kazandı ve Ünlüler bireysel dokunulmazlık oynadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz