Survivor 19 Nisan 2016 Gönüllüler konseyinde 2. Aday kim oldu? İbrahim şok etti

TV8’in fenomen yarışması Survivor 2016 19 nisan akşamı önce final sembol oyunu, daha sonra Gönüllüler bireysel dokunulmazlık oyunu, en sonda da ada konseyi heyecanı yaşandı. Heyecan, gerilim ve stresin arttığı 19 Nisan Survivor Gönüllüler konseyinde 2. Eleme adayının kim olacağı öğrenilecekti. Bireysel dokunulmazlığı İbrahim almıştı. Peki, İbrahim kimi söyledi, Survivor 19 nisan 2016 Gönüllülerde ikinci eleme adayı kim oldu?

Survivor 19 Nisan 2016 Gönüllüler konseyinde 2. Aday kim oldu? İbrahim şok etti

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

19 Nisan 2016 Survivor’da ne ararsanız vardı. Önce final sembol oyunu heyecanı yaşandı ve gelenek değişmedi. Erkeklerde sembolü Atakan, kızlarda ise Damla aldı. İkisinin karşı karşıya geldiği oyunda ise galip gelen Atakan oldu ve Hünkarbeğendi’yi Ünlüler yedi. Daha sonra bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel Dokunulmazlık oyununda Gizem Memiç, Serkay, Damla ve Efecan sırasıyla elenen isimler olunca kolyenin sahibi İbrahim oldu.

ADA KONSEYİ BAŞLADI           

Survivor 2016 19 Nisan akşamı ada konseyi heyecanı başlamıştı ve Acun Ilıcalı İstanbul’dan katılmıştı. Acun Ilıcalı önce sakat isimler olan Damla, Tuğba Özay ve Atakan’ın durumlarını sordu, daha sonra ise İbrahim’e kimi aday göstereceğini sordu. Peki, Survivor 19 Nisan ada konseyinde Gönüllüler takımında İbrahim kimi söyledi, ikinci eleme adayı kim oldu? İşte cevabı.

İBRAHİM KİMİ SÖYLEDİ?

Günün en çok merak edilen sorusu İbrahim kimi söyledi oldu. Acun Ilıcalı’ya İbrahim’in kimi söyleyeceğini ve 2. Eleme adayının kim olacağını sordu. İbrahim ise şu sözlerle ifade etti;

“Düşünme vaktim çok oldu, ilk önce bireysel düşündüm, güzel planlar kurmaya çalıştım, yaptığım bu stratejileri arkadaşlarımla paylaştım, benim için çok önemli buradaki beş kişi. Sonra bir karar verdim, bizim amacımız, Gizem Kerimoğlu’nu göndermek. Bunu gerçekten çok düşündüm, bütün gün bununla kafamı ağrıtmış olabilirim diye düşünüyorum. Başka söylenecek bir şey yok çok da fazla, bu beş kişi yine beş kişi olarak kalacak. İsmi şimdi söylemek istiyorum; Serkay” dedi ve Gönüllüler takımında ikinci eleme adayı Serkay oldu.

Eleme adayı olan Serkay duygularını şöyle açıkladı; “Bireysel dokunulmazlık büyük sorumluluk taşıyordu. Ada konseyinde çıkan ismi yollamak, onun için aramızdan birini yazmak zorundaydık. Sonuçta onun kararı olacaktı bu, biz oyunu kurallarına göre oynuyoruz. İsmimin söyleneceğini biliyordum, sorun yok, takım için hayırlısı olsun. Bugüne kadar güzel işler yaptık, daha yapmak istediğim şeyler var. Ben de heyecanla bekliyorum sonucu, bakalım”

ACUN ILICALI’DAN KURALLAR

Survivor’da bazı kurallar değişti ve bu kuralları Acun Ilıcalı “artık konsey başında oy toplamıyoruz, adaylar belli oluyor, halkımız da ona göre değerlendirecek ve bakalım kim veda edecek. Çok heyecanlı bir oylama bizi bekliyor” diye konuştu.

Survivor 19 Nisan 2016 akşamı Gönüllüler takımında ikinci eleme adayı Serkay oldu. Serkay ve Gizem Kerimoğlu eleme adayları.

Kaynak: Diyarbakır Söz