Görüş Bildir

Survivor 2 Haziran 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yok böyle dönüş

Finaline sayılı günler kalan Survivor 2016’da 2 Haziran akşamı ödül oyunu oynandığını izledik. Bir takımın farkı açıp, diğer takımın tarihi dönüş gerçekleştirdiği 2 Haziran Survivor ödül oyunu herkesi heyecana soktu. Peki, Survivor’da 2 Haziran ödül oyununu kim kazandı, Survivor 2016 son ödül oyununu kim kazandı, Survivor 2 haziran ödül neydi, Survivor 2 Haziran 2016 hangi takım kazandı?

Survivor 2 Haziran 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yok böyle dönüş

TAHİR KARAKEÇİ

Televizyon ekranlarının enfes yarışma programı Survivor 2016’da finale sayılı günler kala adrenalin, gerilim, stres ve psikolojik çöküntüler de git gide artıyor. 2 Haziran 2016 Perşembe günü yayınlanan 85. Bölümde oynanan ödül oyunu izleyenlerin ağzını açıkta bıraktı. Gönüllüler ve Ünlüler takımı yine bir ödül oyunu için karşılaştı ve parkurdaki karşılaşmalar izleyenlerin ağzını açıkta bıraktı. Peki, Survivor 2016 2 Haziran ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi, 2 Haziran Survivor’da Gönüllüler mi kazandı, Ünlüler mi, ödül oyununu kim kazandı? İşte ayrıntılar…

GÖNÜLLÜLER’DEN HIZLI BAŞLANGIÇ       

Survivor 2016’da 2 Haziran akşamı ödül oyununa iyi başlayan takım Gönüllüler oldu. Ünlüler takımı Atakan’ın Serkay’ı mağlup etmesiyle 1-0 öne geçti. İşte bu oyundan sonra Gönüllüler fırtına gibi esti 2 Haziran ödül oyununda. Efecan’ın kazanmasıyla durumu eşitleyen Gönüllüler Damla ile 2-1 öne geçmeyi başardı. Daha sonra dört oyun üst üste kazanan Gönüllüler skoru 6-1’e taşıdı. Ünlüler takımı ise geri dönmenin yollarını arıyordu.

ÜNLÜLER’DEN TARİHİ DÖNÜŞ, İLK HAMLE SEMİH’TEN

Survivor 2 Haziran 2016 ödül oyununda Ünlülerin de şaha kalkması oyunu daha da alevlendirdi. Gönüllüler 6-1 öndeyken Ünlüler takımından Semih Serkay’ı mağlup edince skor 6-2’ye geldi. Daha sonra üst üste sayı alma sırası Ünlülere geçti ve Ünlülerde Atakan, Nagihan ve Semih oyun kazanınca skor 6-6’ya geldi. Gönüllüler İbrahim ile 7-6 öne geçti, ancak daha sonra Ünlüler 8-7 yaptı skoru. Gönüllüler 9-8 öne geçmeyi başardı ama Ünlüler 9-9 yapıp bayrak yarışına taşıdı durumu.

SURVIVOR 2 HAZİRAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016 2 Haziran ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu artık. 9-9 iken bayrak yarışı yapıldı. Bayrak yarışında Efecan Atakan’dan daha önce geldi ve sonrasında Nagihan Damla yarışında Damla parkurda takıldı ve Nagihan önde geldi, sonrasında ise Semih önde geldi. Atışlara Atakan başladı ve Atakan 2’de 2 yapınca ödül de ünlülerin oldu. Ünlüler 2 Haziran ödül oyununda Gönüllüleri 10-9 mağlup etti. Survivor 2 Haziran’da ödül de Mor Oda’ya girip iç pilav ve kuzu tandır yemeğiydi. Ünlüler kazandığı için hem karınlarını doyurdular, hem de moral buldular.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi