Survivor 2 Mayıs 2016 ada konseyinde kimin ismi yazıldı, kim eleme adayı? Diyet zamanı

TV8’den ekranlara konuk olan ve birleşme haftası sonrası Survivor 2016 2 Mayıs akşamı dokunulmazlık oyununu yine Ünlüler takımı kaybetti ve bir eleme adayı çıkacaktı içlerinden. Atakan ve Nagihan arasındaki tartışmanın ada konseyine de taşındığı Survivor’da eleme adayı kim sorusu yanıt bulacaktı. Peki, 2 Mayıs konseyinde kimin ismi yazıldı, Ünlülerde kim kimin ismini yazdı, 2 Mayıs Survivor'da eleme adayı kim oldu, Survivor’da kim gitme adayı?

Survivor 2 Mayıs 2016 ada konseyinde kimin ismi yazıldı, kim eleme adayı? Diyet zamanı

M. EMİN FİDAN

Survivor 2016’da birleşme partisi sonrası oynanan dokunulmazlık oyununda Gönüllüler rüzgarı esti. Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı ve Ünlüler takımı bir kişiyi eleme adayı olarak gösterecekti. Atakan ve Nagihan’ın dokunulmazlıktaki tartışması ada konseyine de yansıdı. Acun Ilıcalı konseyi başlatıp, Ünlüler takımında yer alan Nagihan, Semih Öztürk, Ezgi, Yunus Günçe, Atakan ve Yattara’ya söz verdi. Daha sonra Survivor’da kimin eleme adayı olarak belirleneceğinin oylaması yapıldı. Ünlüler kendi aralarından gitmesini istedikleri ismi yazdı.

2 MAYIS ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI?

Survivor 2016 2 Mayıs ada konseyinde ünlüler yarışmacıları isim yazmaya başladı ve ilk gelen isim Semih Öztürk oldu. Semih, daha önce Atakan’ın kendi ismini eleme adayı olarak söylediği için diyet ödeyeceğini söyledi ve Atakan’ı yazdı. İlk dokunulmazlığı kaybeden takım bir eleme adayı çıkaracak, daha sonra bireysel dokunulmazlık oynanacak, ancak bireysel dokunulmazlık oyununda eleme adayı olan isim oynayamıyor, kazanan isim ise bir kişiyi daha eleme adayı olarak gösteriyor ve iki aday oluyor. Daha sonra ikinci dokunulmazlığı kaybeden takım farklı olursa ordan da iki eleme adayı çıkıyor ve dört eleme adayı çıkıyor, oylama da o dört yarışmacı arasında yapılıyor.

ÜNLÜLER TAKIMINDA KİM KİMİ YAZDI?

Ünlüler takımında 2 Mayıs 2016 Survivor ada konseyinde kim kimi yazdı sorusu da yanıtını buldu. Semih Öztürk, Nagihan ve Yunus Günçe Atakan’ı yazdı, Atakan ve Ezgi Avcı ise Nagihan’ı yazdı. Ancak Yattara kimin ismini yazdığını papirüste göstermedi, onu da daha sonra Acun Ilıcalı açıkladı, çünkü Yattara’nın oyu çok önemliydi. Yattara da Ezgi’yi yazdı. Peki, Survivor 2 Mayıs 2016 ada konseyinde Ünlüler takımından kim eleme adayı oldu, en çok kimin ismi yazıldı, kim bireysel dokunulmazlığı oynayamayacak? İşte cevabı.

VE İŞTE BİRLEŞME PARTİSİ SONRASI İLK ELEME ADAYI

Survivor 2016’da Birleşme partisi sonrası dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından ilk eleme adayı Atakan oldu. Atakan eleme adayı olduktan sonra şöyle ifadeler kullandı; “Aslında çok uzun konuşmayı düşünmüyorum ama birkaç şey söylemek istiyorum. Dün benim yanımda olan insanların bugün karşımda olması, dairesel hareketler yapması beni çok fazla şaşırtmadı. Hepsinin canı sağ olsun, burada kalmayı çok fazla istiyorum, ilk aday benim, dokunulmazlık oyunu daha var ve kendi içimizden bir aday daha var, takdir halkımızın. Bunu ilerleyen günlerde göreceğiz”

ATAKAN İLK KEZ ELEME ADAYI

Ünlüler takımında Survivor 2016’da ilk kez Avatar Atakan eleme adayı oldu. Ünlüler daha sonra bireysel dokunulmazlık oyunu oynayacak ve aralarından bir isim daha aday olarak çıkaracak. Büyük SMS oylamasının sonucunda kimin eleneceği merak konusu.

Kaynak: Diyarbakır Söz