Survivor 2 Nisan 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yıkıldılar

2 Nisan 2016 Cumartesi akşamı Survivor’da oynanan ödül oyununu kim kazandı ve 2 Nisan Survivor’da ödül neydi sorusu yanıt buldu. Ünlüler ve Gönüllüler’in oldukça zor ve zevkli bir parkurda oynadığı ödül oyununda galip gelen takım kim oldu diye merak edenler için detayları derledik. İşte Survivor 2016 2 Nisan ödül oyununu kazanan takım ve ayrıntılar.

Survivor 2 Nisan 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yıkıldılar

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’in müthiş heyecan verici yarışma programı Survivor 2016, ağızları açıkta bırakan 37. Bölümüyle ekranlara geldi. Survivor yeni bölümde çok heyecanlı, zor ve zevkli bir ödül oyunu oynandı. Gönüllüler ve Ünlüler’in karşı karşıya geldiği oyunda kazanan takımın kim olacağı merak ediliyordu. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığında yarışmacılar birden havaya fırladı. Çünkü 2 Nisan Survivor 2016’da ödül mantıydı ve kazanan taraf mantı yiyecekti.

OYUN GİTTİ GELDİ!

Acun Ilıcalı’nın en çok izlenen yarışma programı Survivor’ın 11. Sezonu nefes kesen mücadelelerle karşımıza çıkmaya devam ediyordu. Survivor 2016’da şu ana kadar oynanan oyunlarda eşitlik vardı ve Cumartesi akşamı bu eşitlik bozulacaktı. Cumartesi oynanan ödül oyununda iki takım da ödülü çok istiyordu ki kazanan takım mantıya uzanacaktı. Oyunun bir gönüllülere, bir ünlülere gittiği ödül oyununda kazanan takım kim oldu?

SURVIVOR 2 NİSAN ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?’

Durum 7-7’ydi ve son üç sayıyı alan takım ödülü kazanacaktı. Son üç sayıyı kim aldı, ödül oyunu kazananı kim oldu? Gönüllülerde Gizem Kerimoğlu ve Nagihan karşılaştı, kazanan taraf Gizem Kerimoğlu oldu ve Gönüllüleri 8-7 öne geçirerek büyük moral kazandırdı takımına. Daha sonra Semih Atakan’ı, Gizem Memiç de Ezgi Avcı’yı mağlup ederek ödülü Gönüllüler takımına kazandırdılar. Son darbe de Gizem Memiç’ten geldi. Gönüllüler Ünlüler’i 10-7 mağlup etti ve Mantı yemeye hak kazandı. Genel oyunlarda da Gönüllüler 17-16 öne geçti.

MANTI YERKEN KENDİLERİNDEN GEÇTİLER               

Survivor 2 Nisan 2016 Cumartesi ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu ve Mantı ile yanında Cola onların oldu. Gönüllüler takımı mantıyı ödülü oynadıkları adada yedi ve yanında da cola içti. Gönüllüler takımı Mantı yerken kendilerinden geçti.

Kaynak: Diyarbakır Söz