Survivor 2016 24 Nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Böyle fark yok

Survivor’ın kalbi derecede olan dokunulmazlık oyunu heyecanı 24 Nisan 2016 Pazar akşamı tüm izleyenleri sardı. Survivor 2016 24 Nisan dokunulmazlık oyununda Gönüllüler ve Ünlüler takımları karşı karşıya geldi. Atakan, Tuğba Özay ve Semih dokunulmazlık oyununda oynamadı. Gönüllülerde de Gizem Kerimoğlu oynamadı. Peki, 24 nisan survivor dokunulmazlığı kim aldı, dokunulmazlık oyununu kim kazandı, survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte ayrıntılar...

Survivor 2016 24 Nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Böyle fark yok

OKTAY DEMİR

TV8’in fenomen yarışma programı Survivor 2016, dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı. Dominik’te tam anlamıyla Gönüllüler rüzgarı vardı. Survivor’da birleşme haftası öncesi son dokunulmazlık oyunu oynandı. Gönüllüler ve Ünlüler’in kıyasıya geçmeyen tek dokunulmazlık oyunu oldu. Çünkü bir takım açık ara önde götürdü. Peki, Survivor 24 Nisan dokunulmazlık oyununu kim kazandı, survivor dokunulmazlığı kim aldı, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

DOMİNİK’TE GÖNÜLLÜLER RÜZGARI

Dominik’te oynanan dokunulmazlık mücadelesinde tam anlamıyla Gönüllüler rüzgarı vardı. İki takımda çok uzun bir parkurda mücadele edip, daha sonra puzzle’ı yerleştirip o yoldan topu aşağıya göndermeye çalıştı. İki takım da kendi aralarından birinin gitmesini istemiyordu ve bunun bilinciyle parkura çıktılar.

SURVIVOR 2016’NIN EN FARKLI OYUNU

Survivor 2016’da en farklı oyunu daha önce Gönüllüler Ünlüler takımına karşı 10-3 gibi bir skorla almıştı. 24 Nisan Survivor dokunulmazlık oyununa da çok iyi başlayan taraf Gönüllüler olmuştu ve birden bire 4-1 gibi farklı bir skoru yakalamıştı. Ünlüler takımında Atakan, Tuğba Özay ve Semih’in oynamaması bu farkın açılmasında büyük bir etken oldu.

4-1 SONRASI GÖNÜLLÜLER AÇILDI

Skor 4-1’e geldikten sonra geçtiğimiz haftaki dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı bu dokunulmazlığı alıp karşı takımdan da iki kişinin eleme adayı çıkarmasını sağlamak istiyordu. 4-1 sonrası Gönüllüler takımında Gizem Memiç, Damla, Serkay, Efecan ve İbrahim rakiplerini mağlup ederek skoru 9-1’e getirmeyi başardı.

SON DARBE DE GİZEM MEMİÇ'TEN

9-1 sonrası son etaptı artık. Ünlüler takımının en güçlüsü durumunda olan Nagihan ile Gönüllüler takımının başarılı yarışmacısı Gizem Memiç karşı karşıya geldi. Final sayısı da Gizem Memiç’ten geldi. Gizem Memiç Nagihan’a karşı parkurda geriden gelip öne geçti ve puzzle’ı daha önce tamamlayarak skoru 10-1 yaptı. Survivor 2016 sezonunun en farklı skoruna Gönüllüler takımı imza attı. Gönüllüler 24 Nisan dokunulmazlık oyununu 10-1 kazandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz