Survivor 2016 26 Mart Ödül oyununu kim kazandı, iletişim ödülü neydi?

TV8’de yayınlanan ve izleyenlerin nerdeyse nefes almadan izlemesini başaran yarışma programı Survivor 2016’da büyük mücadele tam gaz sürüyor. Survivor 26 Mart 2016 akşamı ekranlara gelen bölümde ödül oyunu soluksuz izlendi. İşte, 26 Mart ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? Survivor 26 Mart ödül oyunu kim kazandı? gibi sorular yanıt buldu.

Survivor 2016 26 Mart Ödül oyununu kim kazandı, iletişim ödülü neydi?

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Survivor 2016’da Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki kıyasıya mücadele, didişme, yarış, soğuk savaş hız kesmeden devam ediyor. 26 Mart 2016 akşamı ekranlara konuk olan 32. bölümde ödül oyununda Gönüllüler ile Ünlüler yine müthiş bir parkurda iletişim ödülü için karşı karşıya geldi, büyük heyecana sahne olan ödül oyununu kim kazandı? İşte cevabı…

ÜNLÜLER BASİT HATALAR YAPINCA

Ünlüler yine ödül oyununda heyecan yapmaktan kurtulamadı, Gönüllüler ödül oyununu önde götürüyordu, müthiş bir heyecan devam ederken Ünlüler durumu Nagihan’ın kazanmasıyla 9-7’ye getirmeyi başardı. Peki, kim kazandı?

SURVIVOR 2016 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?    

Ve son etaptı artık, durum da 9-7 olmuştu. Gönüllüler’den Semih Ünlüler’den Yattara karşı karşıya geldi. Semih büyük bir konsantrasyon, beceri ve istekle Yattara’yı mağlup etti. Gönüllüler 10-7 kazanmayı başardı.

İLETİŞİM ÖDÜLÜ GÖNÜLLLÜLERİN

Survivor 2016’da 25 Mart akşamı ödül oyununu Gönüllüler kazanmıştı, Gönüllüler iletişim ödülü oyununu da kazanmak istiyordu ve Ünlüler’e karşı psikolojik üstünlüklerinin olduğunun farkındaydılar. Neticede 26 Mart Survivor ödül oyununda Gönüllüler ödülü kazanmış oldu.

26 MART 2016 SURVIVOR ÖDÜL NEYDİ?

Dominik’te çok zor ve oldukça eğlenceli bir ödül oyunu oynandı ve oyun sonunda Gönüllüler kazandı ve Gönüllüler bir kez daha “İletişim ödülünü” kazanmış oldu. İki haftadan beri birçok oyunu Gönüllüler’e kaptıran Ünlüler yine kaybetti. Semih ve Efecan’ın performansları ise Gönüllüler takımının kazanmasında en büyük etkendi. Ödül ise ailelerden gelen mektuplardı. Gönüllüler takımı ailelerinden gelen mektupları okuyacaktı.

ÜNLÜLER TAKIMI YİNE ÜZÜLDÜ

Ünlüler takımı iletişim ödülünü kaybettikleri için yine hüsran yaşadılar ve bir iletişim ödülüne daha gidemediler. Ünlüler takımında yer alan Yılmaz Morgül ve Yunus Günçe’nin hüsran dolu anları ekrana böyle yansıdı.

GÖNÜLLÜLERE ANNELERİNDEN GELEN MEKTUPLAR

Survivor 26 Mart 2016 ödül oyununu başarıyla tamamlayan takıma annelerinden gelen mektupları okuyan taraf Gönüllüler oldu. Gönüllüler /strong>lerinden gelen mektupları okuyarak büyük üzüntüye ve gözyaşlarına boğuldular.

Kaynak: Diyarbakır Söz