Survivor 8 Nisan 2016 uno ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Tarihi dönüş

Televizyon kanallarının bu sezon fenomeni olan TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor 2016 heyecan dozunu yükseltip vitesi beşe taktı ve 8 Nisan ödül oyunuyla izleyenlerinin soluğunu kesti. Survivor 2016 8 nisan ödül oyununu kim kazandı, survivor ödül oyununu kim kazandı, 8 nisan ödül oyununu kim kazandı gibi soruların yanıt bulduğu, Gönüllülerin inanılması güç bir geri dönüşe imza attığı 8 Nisan Survivor 2016 ödül oyunu detayları haberimizde…

Survivor 8 Nisan 2016 uno ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Tarihi dönüş

Survivor 2016 8 Nisan Cuma akşamı ödül oyunu heyecanıyla karşımıza çıktı. Rölantide başlayan ödül oyununda bir takım daha sonra açıldı ve farkı açtı, ancak karşı takım bunu kabullenemedi ve inanılmaz bir geri dönüş yaptı. Ünlüler ve Gönüllüler takımının 8 Nisan akşamı oynandığı görülen ödül oyunundaki kapışması izleyenlerin nefesini kesti adeta. Peki, Survivor 8 Nisan 2016 ödül oyununu kim kazandı, Survivor’da son ödül oyununu hangi takım aldı?

ÜNLÜLER BİR AÇILDI, PİR AÇILDI!

8 Nisan 2016 Cuma akşamı ödül oyunu oynandığını izledi seyirciler. Survivor 8 Nisan ödül oyununa Gönüllüler takımı 1-0 öne başladı, daha sonra Ünlüler takımı 2-1 öne geçti. Gönüllüler yine bırakmadı ve skoru 2-2’ye getirip, bununla da yetinmeyerek öne geçmeyi başladı. Bir Ünlüler bir Gönüllüler sayıları kazanıyor derken, Ünlüler takımı Nagihan, Atakan ve Tuğba Özay ile farkı açtı ve oyun birden bire 8-4’e geldi. Ünlüler 8-4 öne geçti ve ikinci etap eşleşmelerine geçildi. Survivor 8 Nisan ödül oyununda Ünlüler kazandı mı?

GÖNÜLLÜLERDEN TARİHİ DÖNÜŞ

8 Nisan Cuma günkü son ödül oyununda Gönüllüler takımı Survivor tarihinde inanılması güç bir geri dönüşe imza attı. 8-4 Ünlüler’e karşı yenik durumda olan Gönüllüler; Gizem Memiç, Zafer, Efecan ve Gizem Kerimoğlu ile durumu eşitlemeyi başardı skor 8-8’e geldi. Daha sonra Semih ile Yattara karşı karşıya geldi ve Semih’in planı işe yaradı. Semih Yattara’yı mağlup ederek Gönüllüler’i 9-8 öne geçirmeyi başardı. Peki, Survivor ödül oyununu Ünlüler mi kazandı Gönüllüler mi?

8 NİSAN ÖDÜL NEYDİ?

Survivor’da 8 Nisan ödül neydi sorusunun da cevabı belliydi ve oldukça tatmin ediciydi. UNO’dan sandviç’in olduğu ve çikolatalı kruvasan ödülü iki takımın da hırslı olmasını sağladı.

SURVIVOR 8 NİSAN 2016 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ve Survivor 2016 8 Nisan ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt bulacaktı artık. 9-8 öne geçen Gönüllüler takımı Efecan’ın Atakan’a yenilmesiyle sendeledi ve bayrak yarışına geçildi. Gönüllülerde bayrak yarışına en iyi erkek ve en iyi kız olarak Semih ile Gizem Memiç çıkarken, Ünlüler takımında ise Atakan ve Nagihan bayrak yarışına çıktı. Nagihan Gizem Memiç’ten önde gelerek Atakan’ın önde başlamasını sağladı ve Atakan parkurda hem Semih’in önünde geldi hem de labutları daha çabuk devirdi ve Ünlüler zor da olsa 10-9 kazandı. 8 Nisan Survivor ödül oyununda kazanan takım Ünlüler oldu ve Uno’dan gelen Sandviç’leri yemeye hak kazandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz