Survivor 10 Nisan 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Geriden geldiler, aldılar

10 Nisan 2016 Survivor’ın tek gerçek oyunu olan Dokunulmazlık oyununda Gönüllüler ve Ünlüler takımı karşı karşıya geldi. Yunus Günçe’nin iki oyun aldığı, Gizem Kerimoğlu ve Semih Öztürk’ün yine oynamadığı dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın en önemli oyunu Survivor 2016 10 Nisan dokunulmazlık oyununda Ünlüler oyunu önde götürdü ama kazandı mı? İşte Survivor 10 Nisan dokunulmazlık oyunu detayları…

Survivor 10 Nisan 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Geriden geldiler, aldılar

RAMAZAN GÜNOĞLU

TV8 ekranlarından izleyicisiyle buluşan Survivor 2016’da 10 Nisan Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı. Acun Ilıcalı’nın sunumunda ekranlara gelen dokunulmazlık oyunu adeta izleyiciyi koltuğa yapıştırdı ve nefesleri kesti. Peki, survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, adaya kim veda edecek, kimin ismi konseyde yazılacak, survivor 2016 dokunulmazlığı kim aldı?

ÜNLÜLER BU HAFTA ÇOK FARKLI

Aralarından Yılmaz Morgül’ü gönderdikten sonra silkelenip kendine gelen ve son oyunlarda Gönüllüler’i mağlup etmeyi başaran Ünlüler takımı 10 Nisan dokunulmazlık oyununa oldukça moralli başladı. Nagihan, Yunus Günçe ve Yattara’nın üst üste sayılarla 4-2 öne geçmeyi başaran Ünlüler takımındaki zayıf halka 10 nisan dokunulmazlık oyununda Atakan oldu. Atakan oynadığı 3 oyunu da kaybetti.

GÖNÜLLÜLER ZOR DA OLSA YAKALADI

10 Nisan Survivor dokunulmazlık oyununa gönüllüler takımı nerdeyse 1-0 yenik çıkıyordu. Çünkü hem Damla sakattı, hem de Gizem Kerimoğlu ve Semih Öztürk prensipleri gereği dokunulmazlık oyununda oynamıyorlardı. Beş kişiyle mücadele eden Gönüllüler takımında Efecan, Serkay, İbrahim Giydirir, Gizem Memiç ve Zafer oynadı. Zafer’in kötü oyunu Ünlüler’in açık ara öne geçmesinde etken oldu. Gönüllüler takımının göze çarpan tek ismi ise Serkay oldu. Serkay iki defa Yattara’yı birer kez de Mehmet ve Atakan’ı mağlup ederek çıktığı 4 karşılaşmadan da galip ayrıldı ve 10 Nisan dokunulmazlık oyununda skoru 9-9 eşitlemeyi başardı.

10 NİSAN SURVIVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI

Artık haftanın en merak edilen “Survivor 10 Nisan 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı” sorusu yanıt bulacaktı. Skor 9-9 olduğu için en iyi erkek ve kızlarla bayrak yarışı yapılacaktı. Gönüllülerde tek kız Gizem Memiç olduğu için ve en iyi Serkay olduğu için ikisi birlikte, Yattara ve Nagihan’ın karşısına çıktı. Nagihan’ın Gizem Memiç’ten önce bayrağı kaldırdığı parkurda kazananın kim olacağı büyük heyecanla bekleniyordu. O soru yanıt buldu ve 10 Nisan dokunulmazlık oyununu Survivor’da kazanan takım Ünlüler oldu. Gönüllüler takımı geriden gelip zor da olsa 10-9 kazanmayı başardı ve Serkay müthiş bir istek ve beceriyle kazanmayı bildi. Serkay 10 Nisan dokunulmazlık oyununa damga vurdu.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. 

Kaynak: Diyarbakır Söz