Survivor 2017 26 Şubat dokunulmazlığı kim kazandı? İkinci dokunulmazlık nefes kesti

Dominik’te zor bir oyun oynandı. Survivor 2017 26 Şubat ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlığı Gönüllüler kazanmıştı. Peki, Survivor 26 Şubat 2017 ikinci dokunulmazlığı kim aldı, dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2017 26 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kimler eleme adayı olacak?

Survivor 2017 26 Şubat dokunulmazlığı kim kazandı? İkinci dokunulmazlık nefes kesti

RECEP KAYA

TV8’in heyecan dolu yarışma programı Survivor 2017’de haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki, Survivor 2017 26 Şubat dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, hangi takım ada konseyinde oylama yapacak, Survivor 26 Şubat 2017 ikinci dokunulmazlığı kim aldı, dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi yarışmacılar göze çarptı? Tüm merak edilenler haberimizde.

BİRİNCİ TURDA GÖNÜLLÜLER FARKI!

Survivor 2017’de 26 Şubat Pazar ikinci dokunulmazlık oyununun birinci turunda Gönüllüler takımı güçlü yarışmacılarını seçerken, Ünlüler takımı zayıf yarışmacıları tercih etti. Ünlüler takımından Sedat ve Ogeday karşı karşıya geldi ve kazanan isim Sedat olunca 1-0 önde başladı Ünlüler. Daha sonra Gönüllüler skoru eşitledi ve 1-1’e getirdi. Daha sonra Gönüllüler takımı açıldı ve farkı açtı. Gönüllüler önce 3-2, sonra 4-2 ve 5-2 yaparak birinci turu kazanmayı bildi.

İKİNCİ TURDA GÜÇLÜ ÜNLÜLER

Survivor 2017’de Ünlüler takımı ikinci turda güçlü yarışmacılarını parkura sürdü. Ünlüler takımı bir anda 3-1 öne geçti, daha sonra Gönüllüler takımı Volkan ile 3-2 yaptı durumu. Sonrasında Ünlüler takımı Furkan Kızılay ile 4-2 öne geçti. Gönüllülerden Elif, Ünlülerden Pınar ile karşı karşıya geldi kazanan isim Elif oldu ve skoru 4-3’e getirdi. Büyük mücadele yaşanıyordu Dominik’te. Adem ve Volkan karşı karşıya geldi, Adem kazansa ikinci turu Ünlüler takımı kazanmış olacaktı ve parkurda da eşit geldi Volkan ile. Volkan atışlarda ikide iki yaptı ve skoru eşitledi 4-4. Ve işte Dominik’te heyecan doruktaydı ve iki takım da yarışmacılara benchte büyük destek gösterdiler. Gönüllülerden Burçak, Ünlülerden Sema ile karşılaştı. Sema Burçak’tan önde geldi ve atışlarda da başarılı oldu. Ünlüler Gönüllüler takımını 5-4 mağlup etti ikinci turda ve her şey final turuna kaldı.

FİNAL TURUNDA KİM KAZANDI?

26 Şubat Survivor 2017 dokunulmazlığı kim aldı sorusunun yanıtı alınacaktı artık ve final turu başladı. Final turunda ilk olarak Gönüllüler takımından Elif, Ünlüler takımından Şahika karşılaştı ve Şahika kazandı Ünlüler 1-0 önde. Parkurun en hızlısı Furkan Kızılay ve başarılı yarışmacı Gökhan karşı karşıya geldi ve kazanan isim Furkan oldu, skor 2-0 Ünlüler lehine. Ünlüler takımı Sema ile 3-0 öne geçti ve büyük avantaj yakaladı. Adem de kazandı ve skor 4-0 oldu. Şahika da Tuğçe’yi yendi ve skor 5-0 olu. Survivor 26 Şubat 2017 ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Bu kez Gönüllüler takımı konseyde oylama yapacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz