Survivor 21 Mayıs 2016 ful ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yok böyle ödül

TV8’in ağızları açıkta bırakan, izleyiciyi koltuklara yapıştıran Survivor 2016, adrenalini artırdı, ödülleri büyüttü, oyunları zorlaştırdı ve 21 Mayıs ödül oyunuyla hayranlarını ekrana kilitledi. Survivor 2016 21 Mayıs ödül oyununu kim kazandı, survivor ödül oyununu kim kazandı, 21 Mayıs ödül oyununu kim kazandı gibi soruların cevabını aldığı, Gönüllüler ve Ünlüler’in kıyasıya çekiştiği 21 Mayıs Survivor 2016 ödül oyunu ayrıntıları haberimizde.

Survivor 21 Mayıs 2016 ful ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yok böyle ödül

Survivor 2016 21 Mayıs Cumartesi akşamı ödül oyunu heyecanıyla ekranlara konuk oldu. Gönüllüler’in 3-0 önde başladığı ödül oyununda iki takım da kıran kırana mücadele etti. Survivor 2016’nın belki de en büyük ödülünün olduğu ve belki de en zor oyunun oynandığı 21 Mayıs ödül oyunu nefesleri kesti adeta. Ünlüler ve Gönüllüler takımının 21 Mayıs akşamı oynandığı görülen ödül oyunundaki çekişmesi izlemeye değerdi. Peki, Survivor 21 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, Survivor’da son ödül oyununu hangi takım kazandı, ödül neydi?

ACUN ILICALI BÜYÜK ÖDÜLÜ AÇIKLADI!

Survivor 2016 21 Mayıs ödül oyununda Acun Ilıcalı adeta full artı full bir ödül yarışmacılara sundu. Jakuzi, duş, masaj, bakım, yemek, dondurma ve daha fazlası. 21 Mayıs ödül oyununda yarışmacılar ödülü görünce daha bir hiddetlendi ve hırslandı. Dolayısıyla Cumartesi günkü ödül oyununa iyi başlayan taraf Gönüllüler oldu ve 3-0 öne geçti daha sonra üst üste sayılar alan Ünlüler takımı durumu 3-3 eşitliğe taşıdı. Gönüllüler yine bırakmadı ve skoru 5-3’e getirip, öne geçmeyi başardı. Bir Ünlüler bir Gönüllüler sayıları kazanıyor derken, Ünlüler ve Gönüllüler skoru 8-8 eşitliğe taşıdı. Üçüncü eşleşmelerde Gönüllüler’in taktiği özellikle işe yaradı. Peki, Survivor 21 Mayıs ödül oyununda Gönüllüler kazandı mı?

GÖNÜLLÜLER TAM 11 GÜN SONRA YAKLAŞTI

21 Mayıs Cumartesi günkü son ödül oyununda Gönüllüler takımı Survivor 2016’da 11 gün sonra ödül oyununu kazanmaya çok yaklaşmışlardı. Skor 8-8’e geldikten sonra Nagihan ve Damla karşılaştı, iki yarışmacıda dengede ağırlıkları tutmaya çalışıyorlardı ki Nagihan bir anlık konsantrasyon bozukluğuyla diğer elini de tahtaya bıraktı ve faul yapmış oldu, sayı da Gönüllülerin oldu, Gönüllüler 9-8 öne geçmeyi başardı. Survivor ödül oyununu Ünlüler mi kazandı Gönüllüler mi?

SURVIVOR 21 MAYIS 2016 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ve Survivor 2016 21 Mayıs ödül oyununu kim kazandı sorusu cevabını alacaktı artık. 9-8 öne geçen Gönüllüler takımından İbrahim, Ünlüler takımından da Atakan karşı karşıya geldi. İbrahim, Atakan’a göre daha ağır sıklet olduğu için avantajlıydı. Atakan daha fazla dayanamadı ve denge tahtasını düşürdü. Gönüllüler biraz şans, biraz kısmet de olsa 10-8 kazandı. 21 Mayıs Survivor ödül oyununda kazanan takım Gönüllüler oldu ve 11 gün sonra hem yemek yiyecek, hem de pırıl pırıl parlayacaklardı.

Kaynak: Diyarbakır Söz