Survivor 22 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bayrak atışması

TV8’in solukları kesen yarışması Survivor 2016’da kritik haftalara girildikçe önemi artan dokunulmazlık oyununun oynandığını izledi seyirciler. 22 Mayıs dokunulmazlık oyununda iki takım müthiş performans sergiledi. Peki, müthiş heyecana sahne oldan dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 22 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2016 son dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte detaylar…

Survivor 22 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bayrak atışması

Survivor 2016’da her geçen hafta önemi daha çok artan dokunulmazlık oyunu nefesleri kesmeye devam ediyor. Gönüllüler ve Ünlüler takımı yarışmacılarının kıran kırana geçen dokunulmazlık mücadelesinde parkur oldukça zordu ve sonunda puzzle vardı. Finish etabı puzzle olduğu için oyun Gönüllülere bakıyordu ve Gizem Memiç, Efecan ve Serkay’ın performansları görülmeye değerdi. Peki, dokunulmazlık oyununu Survivor’da kim kazandı, bireysel dokunulmazlık kolyesini kim kazandı, hangi takım kaybetti, Serkay, Efecan ve Semih neden gerildi, Survivor 22 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı gibi birçok merak edilen sorunun yanıtı da alındı.

GÖNÜLLÜLER FIRTINA GİBİ ESTİ!

Survivor 22 Mayıs 2016 Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununa iyi başlayan takım Gönüllüler oldu ve Gizem Memiç, Efecan ve Serkay’ın aldığı sayılarla skoru 3-1’e getirmeyi başardı. Ünlüler takımı oyuna ortak olmak istiyordu ve eşitliği yakalayıp öne geçme derdindeydi. Ancak Gönüllüler sürprize yer vermedi. Gönüllülerde yer alan yarışmacıların üstün performansı Ünlüler’in parkurda başarısız olmasına neden oldu ve Gönüllüler 8-3’e getirdi skoru. Dokunulmazlığa çok yaklaşan Gönüllüler bir anda Ünlüler’in oyunu 8-6’ya taşımasıyla es verdi. Ancak daha sonra yine Efecan ve Serkay parkura çıktı. Peki, Survivor 2016 22 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

SURVIVOR 2016 22 MAYIS DOKUNULMAZLIĞI ALAN TAKIM!

Survivor 2016’da son iki etapta Efecan Yunus Günçe ile karşılaştı önce ve skoru 9-6’ya getirdi. Efecan’ın 22 Mayıs Survivor 2016’da hiç sayı kaybetmemesi ve 4’te 4 yapması Acun Ilıcalı’nın da gözünden kaçmamıştı. Son etapta Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü karşılaştı. Semih Öztürk parkuru önde bitirse de Serkay’ın puzzle yerleştirirken aşırı hızlı olması oyunu Gönüllülere getirdi. Dominik’te Gönüllüler günü oldu ve 22 Mayıs Survivor Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler 10-6 kazandı.

SERKAY BAYRAĞI FIRLATINCA SEMİH ÇILDIRDI!

Serkay bayrağı kaldırdı ve kazandığı için bayrağı Semih’e doğru fırlattı. Semih ise elindeki bayrağı Serkay’a doğru fırlattı ve bayrak Efecan’a değdi. Bitiş seremonisinde Efecan durumu dile getirince Acun Ilıcalı iki tarafı da uyardı, Semih Öztürk Efecan’dan özür diledi, ancak Serkay’a karşı tavrının net olduğunu söyledi.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 2016 22 Mayıs dokunulmazlığı kaybeden takım Ünlüler olduğu için Bireysel dokunulmazlık oyunu oynadılar. Nagihan, Yattara ve Avatar Atakan ilk elenen isimler oldu. Peki, Survivor bireysel dokunulmazlık kolyesini Semih Öztürk kazandı. Bu haftaki bireysel dokunulmazlık kolyesi sahibi Semih oldu ve ismi yazılamayacak. Semih Öztürk aynı zamanda ada konseyinde bir ismi de eleme adayı olarak gösterecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz