Survivor 23 Nisan 2016 Bilgi yarışmasını kim kazandı, Televizyon ödülünü kim aldı?

TV8’in en çok izlenen, en çok beğenilen ve sosyal medyada en çok konuşulan fenomen programı Survivor 2016’da 23 Nisan Cumartesi akşamı iletişim ödülü oynandıktan sonra bilgi yarışması oynandı. Beko’dan Curved Televizyon ödülünün olduğu bilgi yarışmasını kim kazandı. Soru cevap tahmin yarışması niteliğinde olan Survivor Bilgi yarışmasını 23 Nisan Cumartesi kim kazandı, televizyonu kim aldı?

Survivor 23 Nisan 2016 Bilgi yarışmasını kim kazandı, Televizyon ödülünü kim aldı?

Survivor 2016’da Birleşme Partisine artık bir hafta kaldı. Birleşme Partisine bir hafta kala bir bilgi yarışması daha oynandı. Bu haftaki 23 Nisan Cumartesi Survivor bilgi yarışmasında kim kazandı, Survivor soru cevap yarışmasını kim kazandı, survivor tahmin oyunu kimin oldu, survivor’da Beko televizyon ödülü kimin oldu?

ÇEYREKFİNALDE İLGİNÇ SORULAR

Çeyrek finalde karşı karşıya gelen İbrahim ve Semih’e ilginç sorular yönetildi. Yarışmacılara toplam üç soru soruluyordu ve 2 soru bilen turu geçiyordu. Çeyrek finalde Semih İbrahim’le eşleşti. İbrahim son olarak “Dünyanın en uzun kertenkelesi kaç cm’dir” sorusuna en doğru tahmini yaparak çeyrek finale çıktı, sorunun doğru yanıtı ise 3,1 m idi.

YUNUS GÜNÇE VE İBRAHİM YARI FİNALDE

İbrahim Semih’i eledikten sonra yarı finalde Yunus Günçe ile karşılaştı. Acun Ilıcalı yarışmacılara iki ilginç soru sordu ve kazanan İbrahim oldu.  Ananasta kaç tane petek var sorusunun doğru cevabı 126, Hindistan Cevizi kaç kilogram ağırlığındadır sorusunun yanıtı ise 2.1 kg idi ve İbrahim kazanarak finalde Serkay’ın rakibi oldu. Peki, bilgi yarışmasında Serkay mı kazandı İbrahim mi kazandı?

İBRAHİM VE SERKAY FİNALDE                                                   

Survivor 2016 23 Nisan Cumartesi bilgi yarışması finalinde İbrahim ve Serkay karşı karşıya geldi. Ve Finalin ilk sorusu “Bu zamana kadarki en pahalı güvercin kaç bin Euro’ya satılmıştır” oldu. Serkay 470 bin Euro dedi, İbrahim 180 bin Euro dedi, doğru cevap ise 310 bin Euro’ydu ve İbrahim 1-0 öne geçti. Daha sonra Serkay Erman Kunter ile ilgili soruya yaptığı doğru tahminle 1-1 yaptı durumu. Son soru olarak “Piyanoda kaç tuş bulunmaktadır” sorusuna Serkay 72 tahmini yaptı, İbrahim ise 89 dedi. En çok yaklaşan İbrahim oldu ve doğru cevap da 88’di zaten. Beko’dan televizyon ödülünü Gönüllülerden İbrahim aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz