Survivor 24 Mayıs 2016 final sembol oyununu kim kazandı? Anne tarifli yemekler

TV8’de yayımlanan ve finale artık sayılı haftalar kalan Survivor 2016’da Kıbrıs final sembol oyunu heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz hafta Ünlüler kazanmıştı. Kıbrıs’taki final koltuklarından birine erken bilet almak için yarışan yarışmacılar sembol toplamaya devam etti. Survivor 2016 24 Mayıs final sembol oyununu kim kazandı, mor oda ve yemek ödülünü kim kazandı, kızlarda sembolü kim kazandı, erkeklerde kim kazandı, survivor sembol oyununu kim kazandı, survivor 24 mayıs ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 24 Mayıs 2016 final sembol oyununu kim kazandı? Anne tarifli yemekler

TAHİR KARAKEÇİ

Survivor 24 Mayıs 2016 Salı akşamı; Dominik’te klasik final sembol oyunu oynandı. Final Sembol oyununda sembolü en çok olan isimler Nagihan, Atakan ve Yattara’ydı. Final sembol oyununda bildiğiniz gibi sembolü toplayan kız ve erkek yarışmacı aynı takım olursa ödül de kazanıyordu. Survivor 24 Mayıs 2016 ödül neydi diye merak edenlerin sayısı da had safhadaydı. Survivor final sembolünün ödülü de yarışmacılara annelerinin tariflerini verdiği ve en çok sevdikleri yemek verilecekti. Bu ödül için yarışmacılar kıran kırana mücadele etti. Peki, Survivor 24 Mayıs final sembol oyununu kim kazandı, mor oda ödül oyununu kim kazandı? İşte cevabı…

İLK ELENEN İSİM EFECAN, SEMBOL SAHİBİ İBRAHİM!

Survivor 24 Mayıs 2016 akşamı final sembol oyununda ilk mücadele Yattara ve Efecan arasında yaşandı. Yattara’nın atışları çok iyi olduğu için Efecan’ı elemeyi başardı. Daha sonra erkeklerde İbrahim Semih’i, Serkay da Atakan’ı mağlup etti. Serkay daha sonra Yunus Günçe’yi de mağlup ederek finale çıktı. İbrahim de Ünlüler takımından Yattara’yı eleyip finalde Serkay’ın rakibi oldu. İbrahim ve Serkay mücadelesinde ise İbrahim 2-1 kazandı ve final sembolünün sahibi oldu.

FİNAL SEMBOLÜNÜ KIZLARDA KİM ALDI?

Kızların mücadelesinde ise ilk elenen isim Gizem Memiç oldu ve Nagihan ile Damla final oynadı. Damla Nagihan karşısında zorlansa da kazanmayı bildi ve Nagihan’ı 2-1 mağlup etti. Survivor 2016’da 24 Mayıs Salı günü final sembolünü kızlarda kazanan isim Damla oldu. Damla 5’inci sembolüne ulaştı ve Kıbrıs final yolunda önemli bir adım attı. Nagihan ise kaybettiği için büyük üzüntü yaşadı.

ANNE TARİFİYLE YEMEKLER!

Survivor 24 Mayıs final sembol oyununu, ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu ve Mor Oda’ya gittiler. Serkay, İbrahim, Efecan, Damla ve Gizem Memiç annelerinin tarifiyle hazırlanan ve en sevdikleri yemeği yediler. Köfte Patates, İzmir Köfte, Sarma ve daha fazlası Gönüllüler için hazırlanmıştı. Survivor’da final sembol oyununda kolyeyi Damla ve İbrahim kazandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz