Survivor 24 Mayıs 2016 kim elendi, adaya kim veda etti? Acunn’dan sürpriz

Survivor 2016’ya veda eden ismin kim olacağı belli olacaktı. TV8’in fenomen yarışması Survivor 2016 ada konseyi iki takım için de stres içerisindeydi. Atakan, Yunus Günçe, Damla ve Gizem Memiç gitme adayıydı. Survivor 2016’da kimin eleneceği merakla bekleniyordu. Peki, Survivor 2016 24 Mayıs’ta kim elendi, acunn.com SMS sıralaması, Survivor’da Ünlüler veya Gönüllüler takımından kim elendi, adaya kim veda etti, 24 Mayıs Survivor 2016’da elenen isim kim ve Acun Ilıcalı’nın büyük sürprizi ne?

Survivor 24 Mayıs 2016 kim elendi, adaya kim veda etti? Acunn’dan sürpriz

M. EMİN FİDAN

Survivor 24 Mayıs 2016 kim elendi diye oldukça merak ediliyordu ve Survivor fanatikleri kimin elendiği, adaya kimin veda ettiğini Google’da trend aramalara soktu. Survivor 2016, 24 Mayıs akşamı eleme heyecanıyla çıktı karşımıza. Survivor 24 Mayıs 2016 kim elendi, Survivor’da kim elendi, adaya kim veda etti gibi merak edilen sorular yanıtını aldı. İşte Survivor 2016’ya, Kıbrıs final hayaline veda eden isim ve acunn.com eleme adayları SMS sıralaması ve Acun Ilıcalı’nın müthiş sürprizi.

ACUN ILICALI’DAN BÜYÜK SÜRPRİZ: NBA FİNALİ!

Survivor 2016’da rakiplerinden daha az oy alan adaya ve final hayallerine veda edecekti. Tam anlamıyla Gönüllüler ve Ünlüler kapışması yaşandı. Gönüllüler’i tutan Survivor 2016 hayranları Damla ve Gizem Memiç’e, Ünlüler’i tutan Survivor 2016 hayranları da Atakan ve Yunus GÜnçe’ye SMS’lerini gönderdi, büyük oylama sonuçlandı. Acun Ilıcalı yine büyük bir katılımın olduğunu açıkladı. Konseyde kimin eleneceğini açıklamadan önce Survivor 2016’nın Çarşamba günü de yayında olacağı ve büyük ödül NBA ödül oyununun oynanacağını duyurdu, kazanan takımın da NBA finalini izleyeceğini söyledi. Daha sonra kimin adaya veda edeceğini açıkladı. Peki, Survivor 2016’da adaya kim veda etti, Ünlüler takımından mı biri elendi yoksa Gönüllüler takımından mı elendi, hangi takım eksildi, 24 Mayıs 2016 Survivor’da kim elendi? İşte cevabı…

İŞTE KIBRIS HAYALİNE VE SURVIVOR’A VEDA EDEN İSİM!

Survivor 2016 24 Mayıs Salı akşamı adaya kim veda etti sorusu cevabını aldı. Kıbrıs finaline sayılı haftalar kala Survivor’a ve Kıbrıs final hayaline veda eden isim belli oldu. Survivor 2016’da Pazartesi akşamı yapılan Büyük SMS oylaması ve Noterin bildirdiği sonuçlar neticesinde eleme adayı rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2016’ya ve Kıbrıs final hayaline veda eden isim Gizem Memiç oldu. Gizem Memiç Survivor 2016 Kıbrıs final hayaline veda etti. Gizem Memiç’i Gönüllüler takımı ikinci dokunulmazlık oyununu kaybettikten sonra eleme adayı göstermişti ve Gizem Memiç diğer eleme adayları Yunus Günçe, Avatar Atakan ve Damla Can’dan daha az oy alarak Survivor 2016'da Gönüllüler takımına veda eden isim oldu.

24 MAYIS ELEME ADAYLARI SMS SIRALAMASI

1- Damla

2- Atakan

3- Yunus Günçe

4- Gizem

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz