Survivor 24 Nisan 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? Yine aynı isim

TV8 ekranlarında yayımlanan ve her bölümü ayrı bir heyecanla izlenen Survivor 2016 24 Nisan akşamı dokunulmazlık oyununu Ünlüler kaybetti ve aralarından bir eleme adayı çıkacaktı. Heyecan ve gerilimin giderek yükseldiği birleşme partisi öncesi son haftada konseyde kimin eleme adayı olacağı merakla bekleniyordu. Peki, 24 Nisan ünlüler konseyinde kimin ismi yazıldı? Kim kimin ismini yazdı, 24 Nisan Survivor'da eleme adayı kim oldu, Ünlülerde gitme adayı kim?

Survivor 24 Nisan 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? Yine aynı isim

TAHİR KARAKEÇİ

Survivor 24 Nisan 2016 akşamı; strateji, soğuk savaş, psikolojik mücadele, açlık, özlem, tartışma, konseydeki eleme heyecanı ne ararsanız vardı. Acun Ilıcalı tarafından ada konseyi başladı ve önce Gönüllüler takımına söz verdi ve Serkay ile Ünlüler takımında yer alan Semih küçük bir tartışma yaşadılar. Birleşme haftası öncesi son Pazar konseyi yaşandı Survivor’da. Acun Ilıcalı Birleşme partisiyle ilgili bilgileri yarışmacılara bir sonraki konseyde açıklayacağını söyledi ve sonrasında Ünlüler takımındaki kritik oylamaya geçildi.

24 NİSAN ÜNLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI?                 

Survivor 2016 Ünlüler konseyinde artık oylamaya geçildi. Ünlüler takımı birleşme öncesi son dokunulmazlık oyununu kaybettiği için konseye geldiler. Ünlüler takımındaki yarışmacılar eleme adayı olarak çıkaracakları kişinin isimlerini yazdı ve Acun Ilıcalı da kimin isminin eleme adayı olduğunu açıkladı. Ünlülerde bir isim yazılacak ve eleme adayı çıkacaktı, Salı günkü bireysel dokunulmazlığı alan kişi de bir isim söyleyecek ve Ünlülerden iki eleme adayı olacaktı toplam. Peki, konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, eleme adayları kim oldu?

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?                                               

Ünlüler adası tam anlamıyla dağılmış durumdaydı, çünkü herkes birbirini yazdı. Ünlüler takımındaki yarışmacılardan; Yunus Semih’i yazarken, Atakan ve Ezgi Tuğba Özay’ı yazdı, Semih Yattara’yı yazdı, Nagihan Yunus’u yazdı, Tuğba Özay Ezgi’yi yazdı, Yattara’nın kimi yazdığı çok merak ediliyordu ve en sonunda Acun Ilıcalı oylamayı sayarken açıkladı. Acun Ilıcalı “Hayatımda ilk defa böyle bir oylamayla karşı karşıyayım, Ünlüler’in kafası gerçekten karışmış” diye konuştu. Survivor 24 Nisan Ünlüler konseyinde eleme adayı olan isim Tuğba Özay oldu.

Tuğba Özay eleme adayı olduktan sonra yazmış olduğu şiirini okudu ve daha sonra duygularını şu sözlerle aktardı; “Herkesin Survivor’a bakış açısı farklı. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun, hepimiz gerçek güzel bakış açılarına sahip olur” diye konuştu.

TUĞBA ÖZAY YİNE ELEME ADAYI!

24 Nisan 2016 Survivor ada konseyinde üç kişi Tuğba Özay’ı yazdı. Tuğba Özay 24 Nisan Survivor 2016’da bir kez daha eleme adayı oldu. Pazartesi ödül oyunu sonrası Ünlüler bireysel dokunulmazlık oyunu oynayacak ve kazanan isim akşamki ada konseyinde bir isim daha söyleyecek ve iki eleme adayı olacak, büyük SMS oylaması 25 Nisan Pazartesi gerçekleşecek ve Salı günü Birleşme öncesi adaya veda eden isim belirlenecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz