Survivor 25 Nisan 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? 25 günü geçti

TV8’in heyecan dozu en yüksek yarışma programı Survivor 2016’da her dokunulmazlık oyunu sonrasında yayınlanan ödül oyunlarında ödül çok büyük oluyordu. 25 Nisan Survivor 2016 ödül oyunu da aynı derecede heyecan vericiydi. Ünlüler ve Gönüllülerin başa baş götürdüğü 25 nisan survivor ödül oyununu kim kazandı, survivor ödül oyununu kim kazandı, 25 nisan survivor kim kazandı ve survivor’da ödül neydi sorularının yanıtı alındı. Gönüllüler'in aç kalma günleri 25'i aştı.

Survivor 25 Nisan 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? 25 günü geçti

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

25 Nisan 2016 akşamı Survivor’da ödül oyunu heyecanı yaşandı. Strateji, tartışma, eşleşme taktiği ve performansların zirveye tırmandığı survivor 25 nisan ödül oyunu soluksuz izlendi. Survivor ödül oyununda Ünlüler ve Gönüllüler büyük ödül için mücadele etti. Peki, Survivor 2016 25 Nisan bölümünde ödül neydi, Survivor 25 Nisan ödül oyununu kim kazandı, survivor ödül oyununu kim kazandı, 25 nisan survivor 2016 ödülü hangi takım aldı?

DÖRT DÖRTLÜK ÖDÜL OYUNU

Survivor 2016 25 Nisan ödül oyununun ilk etabında Gönüllülerden İbrahim ile Ünlülerden Semih karşılaştı, İbrahim Semih’i mağlup ederek 1-0 öne geçirdi gönüllüleri. Daha sonra Ezgi ve Nagihan ve Yattara ile 3-1 öne geçti Ünlüler, daha sonra Gönüllüler Gizem Memiç ile 3-2 yaptı skoru. Ünlüler yine Yunus Günçe ile 4-2 yaptı skoru. Sonrasında yine İbrahim Giydirir ve Gizem Memiç sayıları alarak skoru 4-4’e getirdi.

TUĞBA ÖZAY VE NAGİHAN TARTIŞTI

Ödül oyunu esnasında Ünlüler 5-4 öndeydi ve Tuğba Özay Damla ile karşılaşacaktı. Parkura çıkmadan önce Nagihan ile tartışan Tuğba Özay oyunu kaybetti ve durum 5-5 oldu. Tuğba Özay Nagihan ile tartıştığı için sinirini tutamadı ve ağladı. Daha sonra Yattaray ve Serkay karşı karşıya geldi, Yattara yine atışlardaki başarısıyla Serkay’ı mağlup etti ve Ünlüler 6-5 öne geçti 25 Nisan Survivor ödül oyununda.

Damla ile Ezgi’nin karşı karşıya geldiği oyunda dikkati elden bırakmayan Damla rakibinden önce gelip atışlara avantajlı başladı. Ezgi’nin yaptığı atakta kıyasıya bir mücadele yaşandı ve son atışlar büyük heyecan yarattı. Bu kez şans Damla’dan yanaydı takımı adına sayıyı getirerek durumu 8-6’ya getirdi.

Semih ile Serkay’ın karşılaştığı oyunda oldukça istekli görünen Semih rakibine şans vermedi ve durumu ünlüler adına 9-6’ya getirdi. Gizem Kerimoğlu Tuğba Özay’ı mağlup ederek skoru 9-7’ye getirdi.

SURVIVOR SON ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Ve Survivor 25 nisan ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu artık. Survivor son ödül oyunun son etabında Yattara İbrahim’e karşı galip gelince ödül de Ünlüler takımının oldu. Survivor ödül neydi sorusunun cevabı da oldukça tatmin ediciydi. 25 Nisan Survivor’da ödül helikopter deneyimi, Nescafe ve sürpriz bir yemekti.

Kaynak: Diyarbakır Söz