Survivor 27 Mart 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı oldu? Gönüllülerde sürpriz

TV8’den ekranlara konuk olan tartışma, kavga, intikam arayışı, hırs, ne ararsanız bulabileceğiniz Dokunulmazlık oyununda ve Survivor 2016 27 Mart’ta bu oyunu Gönüllüler kaybetti. Heyecan tartışmanın, gerilimin yükseldiği konseyde kimin gideceği bilinmiyordu. Peki, Gönüllüler konseyinde kimin ismi yazıldı? Kim kimin ismini yazdı, 27 Mart Survivor'da Gönüllüler takımından kimler eleme adayları oldu?

Survivor 27 Mart 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, kimler eleme adayı oldu? Gönüllülerde sürpriz

RAMAZAN GÜNOĞLU

TV8’in reyting rekortmeni Survivor 28 Mart 2016 akşamı; heyecan, strateji, kavga, gerilim, eleme heyecanı, her şey vardı. Survivor ada konseyinde bu heyecan ve gerilim zirveye tırmandı. Gönüllülerde Serkay ve Semih arasındaki gerilim konseyde de devam etti, Semih ve Serkay birbirleriyle tartıştı, Acun Ilıcalı gelecekle ilgili tehditvari konuşmalarda bulunulmaması gerektiğini belirtti. Acun Ilıcalı daha sonra Gönüllüler takımının SMS numaralarını Survivor izleyicisine hatırlattı.

GERGİN KONSEY                 

Survivor 2016 Gönüllüler konseyinde isim yazılmaya geçildi artık. Tam üç hafta sonra Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybetti ve gergin geçen konseyde eleme adaylarını belirlemeye geçtiler. Gönüllüler kendi takımındaki yarışmacılardan kimin gitmesini istiyorsa o kişinin ismini yazdı ve Acun Ilıcalı da kimin eleme adayı olduğunu açıkladı. Bireysel dokunulmazlık sembolünü alan İbrahim kimin ismini söyleyecekti, kim kimin ismini yazdı, kimler eleme adayı oldu, Gönüllülerde kim kimi yazdı? İşte cevabı.

GÖNÜLLÜLERDE KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?                                               

Gönüllüler takımında çoğunlukta olan grubun yani Semih ve Gizem Kerimoğlu’nun olmadığı grubun söylediği oldu. Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu’nun gitmesini isteyen Gönüllüler takımında isim yazılmaya geçildi. Gizem Kerimoğlu ve Semih Serkay’ı yazarken, Damla, Efecan, Nihal, Zafer, Serkay, Gizem Memiç ve İbrahim Giydirir Gizem Kerimoğlu’nun ismini yazdı. Gönüllüler 27 Mart ada konseyinde ismi en çok yazılan isim Gizem Kerimoğlu oldu ve Gizem Kerimoğlu ilk eleme adayı.

İBRAHİM GİYDİRİR KİMİN İSMİNİ SÖYLEDİ?

İbrahim Giydirir kimi söyledi, kimin ismini eleme adayı olarak belirledi, Gizem Kerimoğlu’nun yanına eleme adayı olarak kimi çıkardı? İbrahim Giydirir "Söyleyeceğim isimle bireysel hiçbir problemim yok, ben sadece performansa bakarak değerlendireceğim, o yüzden Nihal kardeşimi söylüyorum" ifadelerini kullandı. İkinci eleme adayı da Nihal Candan oldu.

GİZEM KERİMOĞLU VE NİHAL CANDAN ELEME ADAYI OLDU

27 Mart 2016 Survivor ada konseyinde en çok Gizem Kerimoğlu’nun ismi yazıldı. Bireysel dokunulmaz olduğu için İbrahim Giydirir de Nihal Candan’ı söyledi ve iki eleme adayı da belirlenmiş oldu. Nihal Candan ve Gizem Kerimoğlu eleme adayı oldu. Salı günkü konseyde Gönüllüler takımının SMS birincisi kim olacak, üçüncü eleme adayı kim olacak, adaya kim veda edecek, Gönüllülerde elenen ikinci isim kim olacak?

Kaynak: Diyarbakır Söz