Survivor 27 Mayıs 2016 hız ödül oyununu kim kazandı? Onlar ödülden ödüle koşuyor

TV8’in en eğlenceli yarışma programı Survivor 2016’da 27 Mayıs Cuma akşamı Turkcell 4,5G hız ödül oyunun oynandı. Ünlüler ödül oyunu alanına NBA Batı finalinden, yani Amerika’dan döner dönmez çıktı. Gönüllüler ise adalarından dinlenmiş bir şekilde çıktı parkura. Peki, 27 Mayıs ödül oyununu kim kazandı, Survivor 4,5G hız ödül oyununu kim kazandı, ödülü David Guetta konserini hangi takım kazandı, Survivor 2016 27 Mayıs ödül oyununu kim kazandı? Cevabı haberimizde.

Survivor 27 Mayıs 2016 hız ödül oyununu kim kazandı? Onlar ödülden ödüle koşuyor

AHMET DEMİR

Survivor 2016, doludizgin devam ediyor. 27 Mayıs Cuma akşamı da Survivor 79. Bölümde ödül oyunu oynandığını izledik hep beraber. Ancak bu defa ödül çok farklıydı. Alp Kırşan kazanan takımın David Guetta konserine gidecek ve aynı zamanda yemek yiyecekti. İşte yarışmacıların akıllarının başından gittiği bu ödül oyunu adeta nefesleri kesti. Kıran kırana geçen etaplar sonrası ipi hangi takım göğüsledi, hangi yarışmacı daha çok sayı aldı gibi soruların cevabını aşağıda bulabileceksiniz. İşte, Survivor 2016 ödül oyununu kim kazandı, Survivor 27 Mayıs 2016 ödül oyununu kazanan takım kim, David Guetta konserini hangi takım izledi?

ÖDÜLDEN GELDİLER, YORGUNDULAR!

Ünlüler takımı 27 Mayıs Cuma ödül oyununa ABD’den, yani NBA Batı finalinden geliyorlardı. NBA batı finali ve Amerika maceralarını anlatan Ünlüler kendilerinden geçmişti. Bu arada Atakan’ın sağlık durumu nedeniyle ödül oyununda yer almadığını hemen söyleyelim. Survivor 27 Mayıs ödül oyununa iki takım da çok istekli başladı hatta Gönüllüler önce öne geçti. Fakat her ne kadar ödülden geliyor olsalar da Ünlüler takımı da David Guetta ödülünü çok istiyordu.

ÜNLÜLER TAKIMI ÖDÜLE DOYMUYOR

Ve Survivor 27 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Kıran kırana ve sonuna kadar başa baş giden 4,5G hız oyununda yarışmacılar hızlarını gösterdi ve kazanan belli oldu. Survivor 2016 27 Mayıs Cuma akşamı ödül oyununda durum 9-8 Ünlüler lehineydi ve Damla ile Nagihan karşı karşıya geldi yine. Damla ve Nagihan parkuru birlikte tamamlasalar da Nagihan’ın atışları iyi olunca kazanan taraf Ünlüler oldu. Son ödül oyununu Ünlüler 10-8 kazandı ve David Guetta konserine gittiler. Ünlüler ödülden gelip ödüle giderek bir ilke imza atmış oldular.

Kaynak: Diyarbakır Söz