Survivor 28 Mart 2016 çay ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Kallavi bir kahvaltı sofrası

TV8’de yayınlanan ve izleyenleri her daim heyecanlandıran Survivor 2016’da büyük mücadele tüm gerilimiyle sürüyor. Survivor 2016 28 Mart akşamı çamurda oynanan ödül oyunu yine nefes kesiciydi. Ödül oyununu kim kazandı? Ödülü kahvaltı ve çay olan oyunu kim kazandı? Survivor 28 Mart ödül oyunu kim kazandı? Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı arasında büyük bir tartışma çıktı, Serkay ve Atakan tartıştı. Peki, Ünlüler ve Gönüllüler neden tartıştı? İşte detaylar…

Survivor 28 Mart 2016 çay ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Kallavi bir kahvaltı sofrası

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Survivor 2016 28 Mart ödül oyunu oldukça çekişmeli geçti. Yarışmacılar çamurlu ve kısa bir parkurda yarıştı, parkur sonunda ise hedefi sapan ile vurmaya çalıştı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında oynanan 28 Mart ödül oyunu gergin geçti. Gönüllülerdeki tüm yarışmacıların performansı müthişti. Gönüllüler açık ara 6-3 öne bile geçti hatta. Peki, 28 Mart ödül oyununu Survivor’da kim kim kazandı?

GÖNÜLLÜLER ÇOK FARKLI BAŞLADI

Dominik’te kahvaltı için müthiş bir çamur ödül oyunu vardı. Ve parkura ilk olarak İbrahim ve Mehmet çıktı. Mehmet ve İbrahim parkurda eşit geldi ama Mehmet atışlarda ikide iki yapınca Ünlüler 1-0 öne geçti. Daha sonra Gizem Kerimoğlu da Tuğba Özay’a karşı ikide iki yaptı ve skoru 1-1’e getirdi. Gönüllüler daha sonra Semih’in de Yunus Günçe’yi yenmesiyle 2-1 öne geçti. Nagihan ve Damla karşılaştı, başa baş geçen mücadelede atışlarda Damla daha başarılıydı ve kazanan taraf oldu. Gönüllüler 1-0’dan geri gelip 3-1 öne geçti. Ve Survivor’da iki güçlü isim karşı karşıya geldi. Serkay ve Avatar Atakan’ın karşılaşması nefesleri kesti. Parkuru Atakan önde bitirdi ancak Serkay geriden gelip kazanmayı bildi ve Gönüllüler 4-1 öne geçti. Daha sonra Gizem Memiç de Ezgi’yi mağlup etti ve fark iyice açıldı; Gönüllüler 5 Ünlüler 1. Efecan da Yattara’yı mağlup edince, Gönüllüler 6-1 öne geçti. Ünlüler büyük üzüntü yaşadı.

ÜNLÜLER DÖNMEK İSTEDİ AMA!                                  

Survivor 28 Mart çamurlu parkurda oynanan ödül oyununda Ünlüler geri dönmek istiyordu. 6-1 sonrası Zafer ve Mehmet karşılaştı. Mehmet atışlardaki başarısıyla öne çıktı ve Zafer’i yendi. Ünlüler 6-2’ye getirdi skoru ve bir umut oldu bu skor onlar için ve sonrasında Ünlüler zorlamaya devam etti. Nagihan da Gizem Kerimoğlu’nu mağlup etti ve 6-3 yaparak farkı 3’e indirdi. Ancak Gönüllüler daha çok inanmıştı ve 3 fark öne geçmeleri ekstra motivasyon olmuştu. Efecan ve Atakan karşılaştı parkurda. Efecan Atakan’ı mağlup etti ve durum Gönüllüler lehine 7-3 oldu. Ne olduysa burada oldu işte. Ünlüler ve Gönüllüler takımı tartıştı.

SERKAY, ÇAMURA GÖMÜYORUZ DEYİNCE ÜNLÜLER ÇILDIRDI

7-3 öne geçen Gönüllülerde moral ve özgüven tavan yaptı. Serkay “Haydi arkadaşlar onları çamura gömüyoruz, haydi” dedi. Ünlüler takımından Yunus Günçe de “Serkay hiç gerek yok böyle konuşmalara ya, yapma böyle konuşmalar” dedi. Atakan da bunu duydu ve uzaklaştığı yerden hışımla geri geldi. Ünlüler ve Gönüllüler oyun esnasında tartışacaktı ki Acun Ilıcalı araya girdi ve Atakan’ı da uyardı.

SURVIVOR’DA 28 MART KAHVALTI’YI KİM KAZANDI

Survivor 28 mart 2016’da çok önemli bir ödül vardı, ödül de kahvaltı ve yanında çaydı. Gönüllüler 7-3 öndeyken Semih ile Yattara karşılaştı ve Semih kazanarak Gönüllüler’i 8-3 öne geçirdi. Damla ve Ezgi’nin karşılaştığı oyunda açık ara önde gelen Damla kazandı ve Gönüllüler’i 9-3 öne geçirdi. Nagihan ve Gizem Memiç’in karşılaştığı belki de son oyunda Gönüllüler Takımı’nın Gizem Memiç’e büyük desteği vardı ve heyecan doruktaydı. Kritik karşılaşmada Nagihan’ın üstün performansı adeta pes etmek yok dedirtti ve durum 9-4 oldu. Zafer ile Atakan’ın karşılaştığı oyunda çok hırslı bir şekilde yarışan Atakan önde gelerek rakibinden avantajlı duruma geldi ve yaptığı atışlarla durumu 9-5’e getirdi.

FİNALİ SERKAY YAPTI!

Serkay ve Mehmet’in karşılaştığı oyunda heyecan giderek artıyordu. Ünlüler takımının üst üste aldığı sayılarla ödülü ne kadar çok istediklerini görebiliyorduk. Gönüllüler Takımında sahneye oyunda oldukça hızlı olan Serkay çıktı ve rakibi Mehmet’ten önde geldi. Atışlarda ikide iki yaparak durumu 10’a 5 yaptı ve ödülün sahibi Gönüllüler Takımı oldu. Gönüllüler takımı zaferlerini kutlarken Mehmet’in ‘See you later’ demesi gözlerden kaçmadı. Oldukça üzgün görünen Ünlüler Takımı bir ödül oyununda daha yenildi ve açlık imtihanları devam etti. Kahvaltıyı Gönüllüler takımı afiyetle yedi ve açlıklarını giderdi.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler