Survivor 29 Mayıs 2016 eleme adayları kim, konseyde kimin ismi yazıldı? Yunus kimi söyledi

TV8’in reyting rekortmeni yarışması Survivor’da büyük öneme sahip dokunulmazlığı Gönüllüler kazanınca, Ünlüler takımı da konseyde eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. Finale bir ay kala Survivor’dan kimin eleneceği merak konusu. Peki, 29 Mayıs Survivor konseyde kimin ismi yazıldı, konseyde eleme adayı kim oldu, survivorda eleme adayları kim oldu, Survivor Ünlülerde kim kimi yazdı, Yunus Günçe kimi söyledi? İşte ayrıntılar…

Survivor 29 Mayıs 2016 eleme adayları kim, konseyde kimin ismi yazıldı? Yunus kimi söyledi

M. EMİN CAN

Survivor 2016 29 Mayıs Pazar akşamı ilk dokunulmazlığı Ünlüler kaybetti. Geçtiğimiz hafta Gönüllüler takımından Gizem Memiç adaya veda etmişti. Gizem Memiç sonrası bütün ödül oyunları kaybeden Gönüllüler takımı 29 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununda Serkay’ın müthiş performansıyla 10-6 kazandı ve Ünlüler’in ilk dokunulmazlık sonrası 2 eleme adayı çıkmasına neden oldu. Ünlüler takımında Bireysel dokunulmazlık sembolünü Yunus Günçe’nin kazanmasıyla herkes şoke oldu. Nagihan oldukça üzüldü. Peki, gerilimin tavan yaptığı konseyde kim eleme adayı oldu, Ünlüler konseyinde kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, Survivor 29 Mayıs Ünlüler eleme adayları kimler?

ATAKAN VE SEMİH ARASINDAKİ İPLER KOPTU!

Acun Ilıcalı, Ünlüler konseyini başlattı ve Atakan ile Semih arasındaki gerilim yükseldi. Atakan Semih Öztürk’ün kulis yaptığını söyledi. Atakan ve Semih Öztürk birbirlerine karşı düşüncelerini iletti. Atakan, Semih’in iyi niyetli olmadığını söyledi. Atakan ve Semih arasındaki gerilim tavan yaptı, bir Semih konuştu bir Atakan. Ünlüler takımı iyice gerildi. Dolayısıyla 29 Mayıs Survivor konseyinde kimin isminin yazılacağı ve eleme adaylarının kimin olacağı da Türkiye’deki hayranları tarafından tartışılıyordu.

ÜNLÜLERDE KRİTİK SMS OYLAMASI!

Survivor 2016 29 Mayıs Ünlüler konseyinde kritik oylamaya geçildi. Ünlüler takımındaki yarışmacılar gitmesini istediği, elenmesini istediği kişinin ismini yazdı, daha sonra da bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi olan Yunus Günçe bir isim söyleyecekti. Bu arada Yunus Günçe ilk kez bireysel dokunulmazlık kolyesini kazandı. Peki, Yunus Günçe kimin ismini söyledi, kim kimin ismini yazdı, Ünlülerde potaya kim girdi, Survivor 29 Mayıs eleme adayları kim?

ÜNLÜLER KONSEYİNDE KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?                                              

Ünlüler takımında gerilim iyice arttı ve adada kimin eleme adayı olacağı belli oldu. Ünlüler takımında Atakan ve Yunus Günçe dokunulmazdı. Yunus Günçe Semih’i yazdı, Atakan Semih’i yazdı, Semih Öztürk Nagihan’ı yazdı, Nagihan Karadere ve Yattara’nın kimi yazdığı gösterilmedi.  29 Mayıs Ünlüler konseyinde en çok ismi yazılan kişi Semih Öztürk oldu ve Semih Öztürk Ünlülerde ilk gitme adayı.

SEMİH ÖZTÜRK AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Semih Öztürk; “Ya kısmet, bayağıdır potaya girmiyordum. Üç kişiden birini söyleyecek Yunus Günçe de birini söyleyecek. Ben tek başıma gümbür gümbür devam ediyorum. Bence herkes kendi işine baksın biraz, benim kafam çok rahat, potalardan hiç korkmuyorum, yazabilen yazsın zaten. Semih Öztürk nelerle mücadele etti şimdiye kadar, bunlar çerez diyorum. Değişiklik oldu” diye konuştu.

YUNUS GÜNÇE KİMİ SÖYLEDİ, NAGİHAN MI YATTARA MI?

Yunus Günçe ikinci eleme adayını belirleyecek isimdi ve kimin ismini söyleyip ikinci eleme adayı göstereceği merak ediliyordu. Acun Ilıcalı önce sebebini sonra da kimi söyleyeceğini Yunus Günçe’ye sordu. Yunus Günçe; “Konseyleri meydan okuma yeri olarak görmüyorum. İntikam alma gibi duygularım da olmuyor, şimdi söyleyeceğim ismi bir intikamla söylemeyeceğim. Sadece söyleyeceğim ve anlatacağım gerekçelerini de. Ben kendisiyle konuşmuyorum aslında, kaç hafta oldu konuşmama kararı. Baş harfi Y kendisi sarışın. Bu aralar elbette olağanüstü günler geçirdik, bu ödüllerde bir yakınlaşma oldu. İlk kelimeyi eden ben olmadım. Ziyanı yok, bazı şeylerin esnemesinde sorun yok. Çok şık ve topuklu ayakkabı gibi ödüllerdi, bazı şeyleri topluyordu. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum ama ben Yattara diyorum. Eyvallah” dedi ve İbrahim Yattara ikinci eleme adayı oldu.

İBRAHİM YATTARA ŞAŞIRMADI!

Yattara; "Acun bey ben böyle bir şey bekledi. Ama hiç problem yok, ben geçen isim söyledi kızdı bana Yunus. Ama ben böyle bir şey yapmıyorum, bugün Yunus benim ismimi söyledi ben kızmadım. Az önce Yunus dedi bizle konuşmuyor, tabii okey ben kabul ediyoru ama iki gün önce bizle oyuna geldi. O gün kendisi geldi bana Yattara ne olursun dizini bu oyunda unut dedi. Ama bugün konuşmuyorum diyor, ben saygı duyuyorum” ifadelerini kullandı.

SEMİH ÖZTÜRK VE İBRAHİM YATTARA ELEME ADAYI!

29 Mayıs Survivor’da eleme adayları kim sorusu yanıt buldu. Konseyde ismi en çok yazılan isim Semih Öztürk oldu. Yunus Günçe bireysel dokunulmaz olduğu için Yattara’yı söyledi ve 29 Mayıs Survivor’da eleme adayları belli oldu. Bakalım, Salı günkü ada konseyinde Ünlüler takımından mı veda olacak, ikinci dokunulmazlığı kim kaybedecek, bir veya iki aday daha çıkacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz