Survivor 30 Mart 2016 kim elendi, adaya kim veda etti, birinci kim? Büyük darbe, işte elenen isim!

Üç hafta üst üste dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler geçtiğimiz Pazar günü dokunulmazlığı kaybederek konseyden Nihal Candan ve Gizem Kerimoğlu’nu eleme adayı olarak göstermişti. 30 Mart 2016 akşamı ise Survivor’da kim elendi sorusu yanıt bulacaktı. Survivor 30 Mart akşamı Gönüllüler konseyi oldukça gergin geçti. Acun Ilıcalı önce SMS birincisini, daha sonra ise kimin elendiğini açıkladı. İşte Survivor 2016’da elenerek adaya veda eden isim ve konseyde yaşananların detayları.

Survivor 30 Mart 2016 kim elendi, adaya kim veda etti, birinci kim? Büyük darbe, işte elenen isim!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

“Survivor 30 Mart 2016 kim elendi” diye merak edenlerin sayısı bir hayli yüksekti ve Google arama motorlarındaki aramalar had safhasındaydı. Gönüllüler konseyinde ciddi derecede görüş ayrılıkları ortaya çıktı. Gönüllüler takımındaki yarışmacılar Nihal’in davranışlarından dolayı kendisine tepkiliydi. Survivor 30 Mart 2016 tarihinde kimin elendiği öğrenildi. Peki, Survivor 2016’da kim elendi, adaya kim veda etti?

SMS OYLAMASINDA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gönüllüler takımı ikinci kez veda konseyi yaşadı. Survivor’ı izleyen, takip eden, hayranı olan kişilerin SMS oylaması sonucunda kimin birinci olduğu çok merak ediliyordu. Ancak Acun Ilıcalı konseyi başlatırken Nihal ve Nihal’e tepki gösteren yarışmacılara söz verdi. Survivor izleyicilerinin kullandığı oylar sonucunda SMS birincisi açıklandı. Acun Ilıcalı; “Gönüllüler takımında en çok oyu alan ismi açıklayacağım. Evet, Survivor’da Gönüllüler takımında rakiplerinden daha çok oy alarak halk oylamasında birinci olan ismi açıklayacağım. Gönüllüler takımının oylama birincisi Semih Öztürk” diyerek birinciyi açıkladı. Semih Öztürk bir kez daha SMS birincisi oldu.

GÖNÜLLÜLER SMS BİRİNCİSİ YİNE SEMİH!

Semih Öztürk önce bir şiir okudu ve daha sonrasında; “81 vilayetten bana selam gönderen, oy gönderen, hanelerine beni kabul eden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey çok güzel, sizlere layık olmaya çalışıyorum, sağ olun var olun” diyerek duygularını aktardı.

SEMİH ÖZTÜRK KİMİ SÖYLEDİ?

Semih Öztürk’ün kimi aday olarak göstereceği merak konusuydu. Peki, Semih kimi söyledi. Semih Öztürk; “Survivor yavaş yavaş bitiyor, ben öyle düşünüyorum, bazıları için Survivor artık bir hafta, üç hafta, beş hafta, ben biliyorum, kafam rahat, net bir adamım, duruşumu biliyorum, performansımı da biliyorum. Takım falan dediler, arkadaşlıktan falan bahsettiler, biz her zaman sevdiklerimiz için uğraşırız, Gizem şu an potada, bizi yazma cesareti olsalar feriştahları gelsin. Şey yapacağım, kapışsınlar görelim bakalım, ne olacak ne bitecek? Buraya bir hanımefendi geldi, devamlı iş yaptırıldı kendisine. Hiçbir zaman hal hatır sorulmadı. Bana karşı saygısızlıkları var tabii ki. Bana yaptığı saygısızlıklar da var, herkesin hakkında hayırlı olsun diyorum, ben Gizem Memiç diyorum, çünkü yarışmaya bir şey kattığını düşünmüyorum” diyerek Gizem Memiç’i söyledi. Gizem Memiç üçüncü eleme adayı oldu.

                                                                               

GİZEM KERİMOĞLU, GİZEM MEMİÇ, NİHAL CANDAN ELEME ADAYLARI!

Dört günden beri Gönüllüler takımında kimin üçüncü aday olacağı, kimin eleneceği, Survivor’a ve hayallerine kimin veda edeceği sosyal medyada da tartışılıyordu. Ve neticede “Survivor 2016 30 Mart akşamı kim elendi, adaya kim veda etti” sorusu yanıt buldu.

SURVIVOR 30 MART 2016 ADAYA VEDA EDEN İSİM!

Survivor 30 Mart 2016 kim elendi, adaya kim veda etti? Gönüllüler takımından en az oyu alarak adaya ve Survivor hayallerine Gönüllüler takımından veda eden isim şaşırttı. Survivor 2016’da rakiplerinden daha az oy alarak Gönüllüler adasına veda eden isim Nihal Candan oldu. Nihal’in Survivor macerası bitti. Survivor’dan elenen Nihal Candan; “Survivor benim hayatımda yaşamam gereken bir deneyimdi, gönül isterdi ki hepsiyle vedalaşabileyim, ama öyle olmadı, güzel dostluklar edindiğimi düşünüyorum. Buraya kadarmış, vedalaşabilirim” diyerek duygularını aktardı. Nihal elendikten sonra Gizem Memiç gözyaşlarını tutamadı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz