Survivor 31 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Çamurda büyük sevinç

Televizyon programlarının bu sezon reyting canavarı Survivor 2016 finale yaklaştıkça ödüllerin heyecanı ve gerilimi de yükseliyor. Survivor 2016, 31 Mayıs ödül oyunuyla izleyenlerinin soluğunu kesti. Survivor 2016 31 Mayıs ödül oyununu kim kazandı, survivor ödül oyununu kim kazandı, 31 mayıs ödül oyununu kim kazandı gibi soruların yanıt bulduğu, Gönüllülerin inanılması güç bir farka imza attığı ancak Ünlüleri nyakaladığı 31 Mayıs Survivor 2016 ödül oyunu detayları haberimizde…

Survivor 31 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Çamurda büyük sevinç

Survivor 2016 31 Mayıs Salı akşamı ödül oyunu heyecanıyla karşımıza çıktı. Çok hızlı başlayan ödül oyununda Gönüllüler rüzgarı esti ve farkı açtı, ancak Ünlüler bu duruma boyun eğmedi ve inanılması güç bir geri dönüşe imza attı. Ünlüler ve Gönüllüler takımının 31 Mayıs akşamı çamurlu parkurda oynadığı görülen ödül oyunundaki çarpışması görülmeye değerdi. Peki, Survivor 31 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, Survivor’da son ödül oyununu hangi takım kazandı?

GÖNÜLLÜLER AÇILDIKÇA AÇILDI!

31 Mayıs 2016 Salı akşamı ödül oyunu oynandığını izledi Survivor fanatikleri. Survivor 31 Mayıs ödül oyununa Ünlüler takımı 1-0 öne başladı, fakat öne geçtiklerine pişman oldular nerdeyse. Çünkü Gönüllüler takımı 2-1, 3-1 derken farkı açtıkça açtı. Gönüllülerde Damla, Serkay, Efecan ve İbrahim aldıkları sayılarla skoru 7-1’e getirmeyi başardı. Bu kez Ünlüler geri dönüşe imza atmak istedi ve Atakan, Nagihan, Yattara ve Yunus Günçe’nin aldığı sayılarla skoru 7-5’e taşıdı. Daha sonra İbrahim ve Atakan karşılaştı, İbrahim atışlarda başarılı oldu ve Gönüllüler 8-5 öne geçti ve hemen akabinde Damla da Nagihan’ı mağlup edince skor 9-5 Gönüllüler lehine oldu. Survivor 31 Mayıs ödül oyununda Gönüllüler kazandı mı?

GÖNÜLLÜLER UZUN ZAMAN SONRA ÖDÜLE ÇOK YAKLAŞMIŞTI!

31 Mayıs Salı son ödül oyununda Gönüllüler takımı Survivor 2016 tarihinde inanılması güç bir farka imza attı ancak daha sonra Ünlüler yakalamaya çalışmıştı. 9-5 Ünlüler’e karşı galip durumda olan Gönüllülerde Efecan ve Yattara çamurlu parkurda karşı karşıya geldi, Efecan az farkla öndeydi ve kazanırsa ödülü Gönüllüler’e getirecekti. Ancak Yattara son anda Efecan’ı yakaladı ve atışlarıyla da meşhur biliyorsunuz, Efecan’ı mağlup etti. Gönüllüler 9 Ünlüler 6 oldu, Ünlüler umutlandı.

31 MAYIS ÖDÜL NEYDİ?                               

Survivor’da 31 Mayıs ödül neydi sorusunun da cevabı belliydi ve oldukça çılgın bir ödüldü. Nusret’ten et, pirzola, bonfile gibi et çeşitlerinden müthiş bir lezzetle karşılaşacaktı yarışmacılar. Ödül de böyle olunca iki takım da oldukça hırslı çıktı parkura.

SURVIVOR 31 MAYIS 2016 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ve Survivor 2016 31 Mayıs ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt bulacaktı artık. 9-6 öne geçen Gönüllüler takımında son yarışa Serkay, Yunus Günçe’ye karşı yarıştı. Serkay çamurlu parkurda oldukça iyiydi ve etabı önde götürüyordu. Serkay Yunus Günçe karşısında arayı iyice açıyordu ve kazanırsa ödül Gönüllülerin olacaktı. Gönüllüler 7-1 öne geçip, daha sonra 9-6’ya getirdiği ödül oyununda Serkay’ın Yunus Günçe’yi mağlup etmesiyle 10-6 kazandı. 31 Mayıs Survivor ödül oyununda kazanan takım Gönüllüler oldu ve Nusret’in pişirdiği etleri colalarıyla beraber afiyetle tüketmeye hak kazandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz