Survivor 5 Nisan 2016 kim elendi, adaya kim veda etti? Herkes şaşkın durumda

Survivor 5 Nisan 2016 kim elendi sorusu Google’da trend olmaya aday. Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor’da Ünlüler bir veda konseyi daha yaşadı. Pazar Günkü konseyde Ünlüler Yattara ve Yunus Günçe’yi eleme adayı yapmıştı. Salı konseyde ise Atakan’ın birinci olduğu belli oldu. Survivor’da kimin adaya veda edeceği, Yattara ve Yunus’un yanına üçüncü eleme adayı olarak kimin çıktığı belli oldu. Survivor 5 Nisan kim elendi, Survivor’da kim elendi sorusunun yanıtı haberimizde.

Survivor 5 Nisan 2016 kim elendi, adaya kim veda etti? Herkes şaşkın durumda

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

“Survivor 2016 kim elendi” sorusunun cevabının alındığı, gerilimin, intikamın, hırsın ve heyecanın zirvelere tırmandığı Survivor 5 Nisan 2016 (dün akşam) ile bizlere eleme heyecanını yaşattı. Survivor 5 Nisan 2016'da kim elendi, Survivor’da kim elendi, Survivor 2016 kim adaya veda etti? İşte detaylar ve Survivor’a finallere veda eden isim.

ÜNLÜLER TAKIMININ BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Ünlüler takımı bir kez daha veda konseyi yaşadı. Survivor 2016’da halktan gelen SMS’ler sonucunda bu hafta en çok oyu alan yarışmacı açıklanacaktı. Acun Ilıcalı; “Bu hafta en çok oy alan ismi açıklayacağım, Ünlüler takımından bu haftanın en çok oy alan ismi Atakan” diyerek Ünlüler takımının bu haftaki birincisini açıkladı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Atakan birinci oldu.

Atakan; “Burada yaşadığım bu zor günlerde beni destekleyen, benim yanımda olan herkesten teşekkür ederim. Bu yolda önümüze çıkacak tüm engelleri aşarak finale gitmek istiyorum” diye duygularını aktardı. Atakan eleme adayı olarak kimi gösterdi, kimi söyledi?

ATAKAN KİMİ ELEME ADAYI OLARAK GÖSTERDİ?

Atakan; “Adada bana yardımcı olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Burada birazcık daha başarılı olan Mehmet, elim ayağım, Ezgi canımız, Yattara ile de ağabey kardeş gibiyiz, son zamanlarda Nagihan da bana destek oldu Allah razı olsun. Adadan gitmesini düşündüğümüz Yunus zaten potada, zamanla gitmesini düşündüğüm isimlerin zaten gideceğini düşünüyorum. Herkesin zamanı gelecektir, bugün söyleyebileceğim isimler arasında hem performansından dolayı, hem de ada hayatında bize kendince ördüğü insanlık duvarı, oyunlarda bizi yeteri kadar ağırlaştıran, kendine göre yüzde 150’sini veren, performansını da gösteren isim, bu sebeple benim söyleyeceğim isim Yılmaz Morgül” diyerek üçüncü eleme adayını açıkladı. Ünlülerde üçüncü aday Yılmaz Morgül oldu.

YILMAZ MORGÜL MÜ, YUNUS GÜNÇE Mİ, İBRAHİM YATTARA MI?

Her gün sosyal medyada ayrı bir ismin ortaya atıldığı, herkesin tartıştığı ve tahminlerde bulundu Survivor 5 Nisan 2016 kim elendi sorusu cevaplanacaktı artık. Daha önce Yunus Günçe ve Yattara aday olmuştu, Salı akşamki konseyde ise Atakan’ın söylediği Yılmaz Morgül üçüncü eleme adayı oldu. Peki, Ünlüler takımından kim elendi?

SURVIVOR 5 NİSAN’DA ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 5 Nisan 2016 akşamı adaya kim veda etti sorusu yanıt buldu artık. Birleşmeye haftalar kala, Survivor’a ve hayallerine veda eden isim belli oldu. Survivor 2016’da Pazar akşamı yapılan oylama sonrasında diğer adaylardan daha az oy alarak Survivor Ünlüler adasına veda eden isim Yılmaz Morgül oldu. Yılmaz Morgül Survivor final hayaline veda etti. Atakan Yılmaz Morgül’ü akşamki konseyde eleme adayı olarak gösterdi ve Yılmaz Morgül rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2016'da 7. hafta elenen isim oldu.

ÜNLÜLER TAKIMI SMS SIRALAMASI

1. Avatar Atakan

2.Ezgi Avcı

3. Yattara

4.Yunus Günçe

5. Mehmet

6. Tuğba Özay

7.Yılmaz Morgül

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz