Survivor 6 Şubat 2017 ekmek ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Son nefeste

TV8’de yayınlanan ve izleyenleri ağızları açıkta bırakan fenomen yarışma programı Survivor 2017’de 6 Şubat Pazartesi akşamı zor ve bir o kadar da heyecanlı bir ödül oyunu oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler Dominik’te kıyasıya mücadele etti. Peki, Survivor 2017 6 Şubat ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi, Survivor 2017 ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 6 Şubat 2017 ekmek ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Son nefeste

YILMAZ BEKLEYEN

Survivor 2017 6 Şubat Pazartesi akşamı ödül oyunu heyecanıyla hayranlarını bir kez daha ekranlara kilitledi. Yayınlandığı her gün lider olmasa bile illa ki reyting sonuçlarında ilk 3’te yer alan Survivor 2017, 6 Şubat akşamı da oynanan ödül oyunuyla adeta nefesleri kesti. Peki, Survivor 2017 6 Şubat ödül oyununu kim kazandı, Survivor 2017 ödül oyununu kim kazandı, ödül oyununu kim kazandı? İşte cevabı…

İLK TURDA ÜNLÜLER TAKIMI ÇOK FARKLIYDI!

6 Şubat 2017 Pazartesi akşamı Survivor’ın son bölümünde ödül oyununa iyi başlayan taraf Ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımı da diş bileyip Ünlülere oyunu kaptırmak istemese de Ünlüler takımındaki Sema ve Serhat Akın’ın başarılı performansları karşısında direnemediler ve ilk turu Ünlüler takımı 5-3 kazandı.

İKİNCİ TUR GÖNÜLLÜLERE DÖNDÜ!

Gönüllüler takımı, Survivor 2017’de 6 Şubat akşamı bir kez daha ikinci tura iyi başladılar. İkinci turda ilk olarak Gökhan ve Fatih karşılaştı ve Gökhan Fatih’i parkurdan adeta silerek 1-0 öne geçirdi Gönüllüler takımını. Daha sonra Ünlüler takımı da oyunlar aldı, ancak Gönüllüler takımı da 2. Turu 5-4 kazanmayı bildi ve her şeyi final etabına taşıdı.

FİNAL ETABINDA BÜYÜK ÇEKİŞME

Survivor 2017 6 Şubat ödül oyununu kim kazandı sorusu final etabında yanıtlanacaktı artık. İlk olarak Ünlüler takımı 1-0 öne geçti, daha sonra Berna Keklikler de mağlup oldu ve 2-0 oldu skor. Durum 2-0 iken Ünlülerden Çılgın Sedat, Gönüllülerden Ogeday’la karşılaştı. Ogeday da başarılı performans sergileyerek Gönüllüleri oyunda tuttu ve skor 2-1 oldu.  Final etabının dördüncü oyununda Ünlülerden milli atlet Sema ile Gönüllülerden Tuğçe karşı karşıya geldi. Sema hem parkuru önde tamamladı, hem de basket potasına topu Tuğçe’den daha önce yolladı ve ödülü Ünlülere getirdi. Survivor 2017 6 Şubat ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı, peki Survivor 6 Şubat 2017 ödül neydi?

ÜNLÜLER DOYASIYA YEDİ!

Ünlüler takımı ödül oyununu kazandıkları için doyasıya yediler. Ödül ise ekmek ve süt karameliydi. Survivor 2017 6 Şubat ödül oyunu Ünlülerin oldu ve karınlarını doyurdular.

Kaynak: Diyarbakır Söz