Survivor 7 Mayıs 2016 iletişim ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Kıl payı

Survivor 2016, 7 Mayıs Cumartesi akşamı iletişim ödül oyunu heyecanıyla izleyiciyle buluştu. 7 Mayıs ödül neydi sorusunun cevabı da her iletişim oyununda olduğu gibi duygu yüklüydü. Geçtiğimiz haftaki iletişim ödülünü Ünlüler 10-0 kazanmıştı. Peki, 7 Mayıs survivor iletişim ödülünü kim kazandı, survivor ödül oyununu kim kazandı, Cumartesi Survivor’da kim kazandı? İşte ayrıntıları sizler için derledik.

Survivor 7 Mayıs 2016 iletişim ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Kıl payı

OKTAY DEMİR

TV8 ekranlarından izleyicisiyle buluşen ve geçtiğimiz sezondan daha fazla ilgi gören Survivor 2016, Cumartesi akşamı iletişim ödülü oyunuyla yine bir takıma sevinç, diğer takıma hüznü tattırdı. 7 Mayıs Survivor 2016’da hüzün, sevinç, performans, gözyaşı, sinir, intikam hırsı ne ararsanız vardı. Peki, Survivor iletişim ödülünü kim kazandı, survivor 2016 7 mayıs iletişim ödülünde ödül neydi, ödül oyununu kim kazandı, survivor ödül oyununu kim kazandı?

YİNE GÖNÜLLÜLER ÖNDE BAŞLADI!

Survivor’da 6 Mayıs’taki ödül oyununda olduğu gibi 7 Mayıs Cumartesi ödül oyununa da Gönüllüler önde başladı ve bir ara skoru 5-2’ye kadar getirdile. Ünlülerde Yattara ve Atakan’ın performansı çok iyi olsa da Yunus’un oynamaması, Semih, Ezgi ve Nagihan’ın kötü performansı onları oldukça zorluyordu. Ünlüler Yattara ile skoru 5-3’e getirdi.

SURVIVOR 7 MAYIS ÖDÜLÜ KAZANAN TAKIM!

Gönüllüler 9-7 öndeydi ve Yattara ile Efecan karşı karşıya geldi, iki isim de çok iyi bitirdi parkuru ama son anda iki çubuğu Yattara daha çabuk yerleştirdi ve 9-8 yaptı durumu. Daha sonra Gizem Memiç Ezgi Avcı ile karşılaştı ve Gizem Memiç hem parkuru önde bitirerek, hem de çubukları daha çabuk yerine yerleştirerek sayıyı aldı ve ödülü Gönüllülere kazandırdı. Survivor 7 Mayıs ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu ve kazanan 10-8 skoruyla Gönüllüler oldu. Gönüllüler ve Ünlülerin iletişim ödül oyunlarındaki sevinç ve hüznü hala tartışma konusu. Gönüllülerin bu oyunlarda aşırı sevindiklerini iddia eden Ünlüler çok üzüldü. Bir tarafta sevinç, diğer tarafta hüzün vardı.

GÖNÜLLÜLERE AİLELERİNDEN GELEN VİDEOLAR

Survivor 7 Mayıs 2016 iletişim ödülünde ödül ailelerden gelen videolardı. Gönüllüler takımı ailelerinden gelen videoları izleyince oldukça duygulu anlar yaşadı. Survivor 2016 7 Mayıs’ta Ünlüler takımı ailelerinden gelen video ödülünü kazanamayınca hüzne boğuldu. Ancak içlerinden en çok üzülen Ezgi Avcı oldu, Ezgi gözyaşlarını tutamadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler