Survivor 8 Mart 2016 kim elendi, adaya kim veda etti? İşte adaya veda eden Ünlü isim!

“Survivor 2016 8 Mart kim elendi” Google’da trend olacak sorunun yanıtı alındı. TV8'in reyting zirvelerinde yüze Survivor 2016 yarışmasında dün akşam yine bir veda konseyi yaşandı. Hatırlayacağınız üzere Pazar Günkü konseyde Ünlüler Tuğba Özay ve Ebru Öztürk'ü eleme adayı yapmıştı.. Dün akşamki konseyde ise kimin birinci olacağı, kimin adaya veda edeceği, Tuğba ve Ebru'nun yanına karşısına kimin eleme adayı olarak çıkacağı öğrenildi. İşte Acunn.com SMS sıralaması ve kim elendi sorusunun yanıtı?

Survivor 8 Mart 2016 kim elendi, adaya kim veda etti? İşte adaya veda eden Ünlü isim!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

“survivor 2016'da kim elendi” sorusunun yanıt bulduğu TV8’den yayımlanan ve izleyicilerin büyük heyecan yaşadığı Survivor 8 Mart akşamı (dün akşam) ile bizlere eleme heyecanını yaşattı. Peki, Survivor 8 Mart 2016'da lendi, adaya kim veda etti? İşte detaylar ve Acunn.com SMS sıralaması...

ÜNLÜLER'DE BİR VEDA KONSEYİ DAHA

Ünlüler bir kez daha ayrılık konseyi yaşadı. Survivor 2016 fanatikleri ve yarışmacılara destek verenlerden gelen oylar sonucunda bu hafta en çok oyu alan yarışmacı açıklanacaktı. “SMS oylarının sonuçlarına göre en çok oy alan yarışmacının adını açıklıyorum. Survivor'da izleyicilerimizin kullandıkları oylar neticesinde Ünlüler takımından en çok SMS oyu alarak bu haftanın birincisi olan ismi açıklayacağım, Ünlüler takımında bu haftanın birincisi Avatar Atakan” Ünlüler takımında bu haftanın birincisi Avatar Atakan oldu, Atakan ikinci kez izleyiciler tarafından birinci seçildi.

ATAKAN KİMİ SÖYLEDİ?

Avatar Atakan SMS oylamasında birinci oldu, Atakan kimi söyledi sorusu merakla bekleniyordu. Ama öncesinde duygularını şöyle açıkladı Atakan; "Bana kalpten oy veren, beni destekleyen herkese teker teker teşekkür ediyorum. İkinci kez oylamada birinci geldim ve bu benim için çok önemli, Allah herkesten razı olsun" diye konuştu. Peki, Avatar Atakan kimi eleme adayı olarak söyledi.

Atakan; "Bugün vereceğim karar da takımım adına olacak ve takımın daha iyi bir şekilde devam etmesi için olacak. Takımımızda şu an başarılı gördüğüm Nagihan ve Seda, aynı zamanda karşı takımdan da bizi zorlayan Damla var kendisini tebrik ediyorum. Onun dışındaki arkadaşlarımız hemen hemen aynı sınıfta benim için. Bizim takımımızdan en zayıf olanı ve ada hayatında bize az uyum sağlayan arkadaşımızı seçmek istiyorum. Bu söyleyeceğim isim tabii kimin gideceğini bilmiyoruz, benim üçüncü olarak söyleyeceğim isim adada son derece mutsuz olan, bu hem oyunlarda hem de ada hayatında bize yansıttığı için, söyleyeceğim isim Eda" dedi. Avatar Atakan 3. eleme adayı olarak Eda'yı söyledi.

TUĞBA ÖZAY MI ELENDİ, EBRU ÖZTÜRK MÜ ELENDİ?

Haftanın en çok merak edilen “Survivor 2016 8 Mart kim elendi” sorusu yanıt bulacaktı. Ama Tuğba Özay mı elenecekti yoksa Ebru mu, Eda mı? Survivor 2016 kim elendi sorusu Google'da da trend aramalara girmeyi başardı. Tuğba Özay ve Öztürk'ün eleme adayı olduğu konseyde Eda 3. eleme adayı oldu. Avatar Atakan eleme adayı olarak Eda'yı söyledi, Ünlüler takımı artık adada 10 kişi olacak.

SURVIVOR 2016'DA KİM ELENDİ?

Ünlüler takımından Survivor'a ve final hayaline veda edecek olan ismi Acun Ilıcalı her zamanki gibi heyecanlandırdıktan sonra açıkladı. Survivor 2016 8 Mart elenen ve adaya veda eden isim Tuğba Özay oldu.  Ebru Öztürk'ün elenmesine sebep olan isim ise Nagihan oldu. Ebru Öztürk Survivor final hayaline veda etti. Tuğba Özay, Ebru Öztürk ve Eda'nın eleme adayı olduğu konseyde Ebru rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2016'da 3. hafta elenen isim oldu. Ünlüler adada 10 kişi.

ACUNN. COM SMS SIRALAMASI

Acunn.com SMS Sıralaması da açıklandı. Ünlüler takımının 3. hafta SMS sonuçları sıralaması şöyle;

1- Avatar Atakan, 2- Yattara, 3- Yılmaz Morgül, 4- Eda, 5- Ezgi, 6- Tuğba Özay, 7- Yunus Günçe, 8- Mehmet, 9- Ebru Öztürk, 10 - Seda Tetik

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz