Survivor 8 Mayıs 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayı kim oldu? Eksilecekler

TV8’in hırs, aksiyon, gerilim, heyecan dolu yarışma programı Survivor 2016 8 Mayıs ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler kaybetti ve heyecanlı bir konseye girdiler. Yunus ve Yattara krizi devam ederken, kimin yazılacağı merak konusuydu. Survivor eleme adayı kim sorusu yanıtını arıyordu. Peki, Survivor 8 Mayıs konseyde kimin ismi yazıldı, Ünlülerde kim kimin ismini yazdı, 8 Mayıs Survivor'da eleme adayı kim oldu, potaya kim girdi, Survivor Ünlülerde gitme adayları kimler?

Survivor 8 Mayıs 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayı kim oldu? Eksilecekler

TAHİR KARAKEÇİ

Survivor 2016’da geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ikinci dokunulmazlık oyunundan da yenik olarak ayrıldı. 3-0’dan oyunu veren Ünlüler takımı, adada da krizler yaşadı. Atakan ve Nagihan yeniden tartıştı ve birbirlerini bundan sonra potaya koyacaklarını söylediler. Acun Ilıcalı konseyi başlatıp, önce Gönüllüler takımından Damla’ya söz verdi, daha sonra Ünlüler takımında yer alan Semih, Ezgi, Nagihan, Atakan ve Yunus Günçe ile Yattara’nın konuşmasını istedi. Survivor’da kimin eleme adayı olarak belirleneceğinin oylaması yapıldı artık ve Ünlüler takımı bir ismi daha potaya koydu, eleme adayını belirledi.

8 MAYIS SURVIVOR KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI?

Survivor 8 Mayıs Ünlüler ada konseyinde isim yazılmaya başlandı artık. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı bir bireysel dokunulmazlık oyunu daha oynamayacak. Kimin ismi yazılırsa o üçüncü eleme adayı olacak, ya da dördüncü bir eleme adayı da çıkabilirdi. Ünlüler takımında tam anlamıyla bir kaos yaşanıyordu ve kaosun başrolünde Nagihan’ın olduğu düşünülüyordu. Atakan ve Nagihan arasında sorun olduğu gibi Yunus Günçe’nin de konseyde Atakan ile ilgili yorum yapması Atakan’ı kızdırdı ve ikisi arasında da sıkıntı yaşandı. Peki, Survivor 8 Mayıs Ünlüler takımında eleme adayı kim oldu, potaya kim girdi, kimin ismi yazıldı, kim kimin ismini yazdı, konseyde kim ne konuştu?

ÜNLÜLERDE KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

8 Mayıs Survivor 2016 ada konseyinde kim kimin ismini yazdı sorusunun cevabı alındı nihayet. Ünlüler takımındaki yarışmacılardan; Semih Öztürk Ezgi’nin ismini yazdı, Nagihan da Ezgi’nin ismini yazdı, Yattara’nın yazdığı isim yine gösterilmedi, Atakan Nagihan’ı yazdı, Ezgi de Atakan’ın yol arkadaşı olduğu için Nagihan’ı yazdı. Yunus Günçe de oyunu Ezgi’den yana kullandı ve Survivor 8 Mayıs 2016 ada konseyinde ismi en çok yazılan isimlerden biri Ezgi oldu. Yattara’nın oyu çok önemliydi her zamanki gibi. Acun Ilıcalı tek tek oyları saymaya başladı ve Ezgi en çok ismi yazılan oldu.

VE İŞTE ÜNLÜLERDE 3. ELEME ADAYI

Survivor 2016’da ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında üçüncü eleme adayı Ezgi oldu. Ezgi eleme adayı olduktan sonra; “Kimseden korkmuyorum, benim içim rahat. Ne kışkırtmam oldu, ne yalanım oldu, ne de birilerinin üstüne basıp geçmedim. Onun dışında bir şey söylemeyeceğim, zaten iki haftadır bunun planları yapılıyordu ve beklediğim bir şeydi.”

EZGİ, YUNUS GÜNÇE VE ATAKAN ELEME ADAYI, SMS OYLAMASI YARIN!

Survivor 2016’da 8 Mayıs akşamı üçüncü eleme adayı Ezgi oldu. Ezgi, Yunus ve Atakan potada eleme adayı olarak bekliyor. Pazartesi akşamı da bir ada konseyi olacak ve SMS oylaması yapılacak. Ünlüler takımında SMS oylamasından önce eleme adaylarına kendilerini ifade etmeleri için söz verilecek. Salı akşamı da eleme yaşanacak, kimin eleneceği belli olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz