Tacizle suçlanınca komşusunun boğazını kesti

Giresun'un Beyazıt Köyü'nde meydana gelen olayda kendisini tacizle suçlayan komşusu Leyla Damcı ve kızı Gülcan Damcı'yı boğazlarını keserek öldüren Mithat Eren, daha sonra jandarmaya teslim oldu.

Tacizle suçlanınca komşusunun boğazını kesti

Edinilen bilgiye göre, üç yıl önce Giresun'un Beyazıt Köyü'ne yerleşen ve fındık toplayıp köy işlerinde çalışarak geçimini sağlayan Mithat Eren, eşiyle birlikte gece saatlerinde komşuları Köksal ve Leyla Damcı çiftinin evine gitti. Eşi evde olmayan Leyla Damcı, iddiaya göre Mithat Eren'e, kızı Gülcan Damcı'yı neden taciz ettiğini sordu. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine mutfaktan bıçak alan Mithat Eren, kendi eşinin gözleri önünde komşusu Leyla Damcı ve kızı Gülcan Damcı'nın boğazını kesti. Anne kız olay yerinde hayatını kaybetti.

Mithat Eren cinayetin ardından jandarmaya giderek teslim oldu. Eren'in, jandarmadaki ilk ifadesinde iftiraya uğradığı için kendisini kaybettiğini söylediği öğrenildi. Anne ve kızın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Giresun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: Habertürk

Kaynak: Diyarbakır Söz