Tekirdağ'da Tankere arkadan çarpan arabanın sürücüsü öldü!

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi’nde gaz taşıyan tankere arkadan çarpan otomobilin sürücüsü 43 yaşındaki Erkan Yağbeyli olay yerinde yaşamını yitirdi.

Tekirdağ'da Tankere arkadan çarpan arabanın sürücüsü öldü!


Kaza, TEM Otoyolu Edirne istikameti Saray Gişeler Mevkii’nde meydana geldi. İstanbul’dan Edirne yönüne giden Erkan Yağbeyli'nin kullandığı 34 NE 2493 plakalı araba Saray Gişeler Mevkii’ne geldiği sırada aynı istikamette seyreden İsmet Topaloğlu yönetimindeki 41 KN 422 plakalı gaz dolu tankere arkadan çarptı. Araba çarpmanın şiddetiyle hurdaya çıkarken, araçta sıkışan sürücü Erkan Yağbeyli feci şekilde yaşamını yitirdi.

TANKER SÜRÜCÜSÜ LASTİĞİN PATLADIĞINI SANDI

Tanker sürücüsü İsmet Topaloğlu ise kaza anında lastiğinin patladığını sanarak 150 metre sonra tankeri emniyet şeridine park etti. Topaloğlu, araçtan inerek arka kısmı kontrol ettiğinde kazayı görerek durumu jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Tanker sürücüsü İsmet Topaloğlu, “Araçta bir sıkıntı olduğunu hissettim. Lastik patladığı sandım ve hemen yolun sağına yanaştım. Aşağıya indiğimde bir baktım ki bir araç var. Hemen 112 ambulansa haber verdim” dedi.

KÖPÜK SIKILDI 

Tankere gaz dolu olması nedeniyle olay yerine gelen itfaiye ekiplerince önlem amaçlı köpük sıkıldı. Çağrılan uzman ekipte gaz kaçağı olup olmadığını kontrol etti. Araçta sıkışan Erkan Yağbeyli’nin cesedi kaza kırım ekibince çıkartılarak, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için Çorlu Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Tanker sürücüsü İsmet Topaloğlu ise ifadesi alınmak üzere jandarma komutanlığına götürülürken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler