Terziye fuhuş baskını: 4 kişi gözaltına alındı

Adana'da bir terzi dükkanına baskın düzenlendi. Fuhuş yapan hayat kadını ile müşterisini anahtar deliğinden izleyen 55 yaşındaki kişi suçüstü yakalandı.

Terziye fuhuş baskını: 4 kişi gözaltına alındı
Adana'da bir terzi dükkanına baskın düzenleyen polis, fuhuş yapan hayat kadını ile müşterisini anahtar deliğinden izleyen 55 yaşındaki M.İ.'yi suçüstü yakaladı. Kadın ile müşterisi, M.İ. ve işyeri sahibi 59 yaşındaki S.E., gözaltına alındı.
Merkez Seyhan İlçesi'nin Sucuzade Mahallesi'nde bir terzi dükkanında fuhuş yapıldığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri, işyerini takibe aldı. Bir süre sonra, para karşılığı fuhuş yapmak suçundan poliste kaydı bulunan Ş.T., S.E.'nin sahibi olduğu işyerine geldi. Bir süre sonra da kimliği açıklanmayan müşterisi içeriye girdi. Terzi dükkanına giren polisler, S.E.'nin dikiş yaptığı işyerinin arka bölümünde iki ayrı oda buldu. Odalardan birinde Ş.T. ile kimliği açıklanmayan müşterisini fuhuş yaparken, diğerinde ise anahtar deliğinden çiftin birlikteliğini izleyen işyeri sahibinin arkadaşı M.İ.'yi suçüstü yakaladı. Terzide bulunan biri kadın 4 kişi ekipler tarafından gözaltına alındı.
Ahlak Büro Amirliği'nde ifade veren Ş.T., "Para karşılığı fuhuş yapıyordum, S.E. de bana müşteri buluyor. Arka tarafta ilişkiye giriyordum. Karşılığında da 50 lira alıyordu" diye konuştu.
Fuhuşa aracılık yapmak, yer temin etmek iddiası ile ifadesi alınan S.E., Ahlak Bürosu'ndaki sorgusunda suçlamayı kabul etmedi. Ş.T. ile müşterisinin birlikteliğini izlerken yakalanan M.İ. ise "Terzide oturuyorduk, kadın geldi. Bir süre sonra da müşterisi içeriye girdi. Onlar arka odaya gidince merak edip ne yaptıklarına bakmak istedim. Bu sırada da siz baskın yaptınız. Ben röntgenci değilim" diye ifade verdi.
Fuhuş yapan Ş.T., kimliği açıklanmayan müşterisi ve özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan hakkında işlem yapılan M.İ., polisteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. S.E. ise fuhşa aracılık etmek, yer ve imkan sağlamak sevk edildiği nöbetçi mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz