Trafik canavarı kaldırımda yakaladı; 2 ölü

Samsun'da meydana gelen feci kazada sürücünün kontrolünden çıkan otomobilin kaldırımda yürüyen yayalara çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Trafik canavarı kaldırımda yakaladı; 2 ölü
Kaza bugün saat 05.30 sıralarında Samsun'un Atakum İlçesi Atakent Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre Sinop istikametine gitmekte olan 55 SJ 316 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda yürüyen Onur Çakmak ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Nurullah Akkuş'a çarptı. Savrulan otomobil yol kenarındaki dükkanlara çarparak durabildi.
ASKERDEN İZNE GELMİŞ
Kazada Çakmak ve Akkuş olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerden Onur Çakmak'ın Tokat'ta acemi birliğini tamamlayarak dağıtım iznine geldiği, iznini tamamladıktan sonrada Hakkari'deki birliğine teslim olacağı belirtildi.
BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR
Otomobilde bulunan Murat Han Can ve Uğur Kop ise kazada yaralanarak ambulansla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Alkollü olup olmadıklarının belirlenmesi için kan örnekleri alınan iki yaralı da otomobilin sürücü koltuğunda kendilerinin oturmadığını söyleyerek, birbirlerini suçladı.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz