Tunceli son dakika! Maske takma zorunluluğu getirilen ilçeler hangileri

Tunceli son dakika! Tunceli'ye bağlı tüm ilçelere maske takma zorunluluğu getirildi. Tunceli merkez ve merkeze bağlı tüm ilçelere covid 19 salgını tedbiri kapsamında maske takma zorunluluğunun getirildiği açıklandı.

Tunceli son dakika! Maske takma zorunluluğu getirilen ilçeler hangileri

Tunceli son dakika! Tunceli'ye bağlı tüm ilçelere maske takma zorunluluğu getirildi.  Tunceli merkez ve merkeze bağlı tüm ilçelere covid 19 salgını tedbiri kapsamında maske takma zorunluluğunun getirildiği açıklandı. 

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi oy birliğiyle Kovid-19 kapsamında bazı ek tedbir kararları aldı.

Bu geceden itibaren 30 Haziran'a kadar geçerli yeni karlara göre, il merkezi ve 7 ilçede zorunlu hallerde evlerinden dışarıya çıkacak vatandaşların, kendileri ve diğer vatandaşların sağlığı için maske kullanmaları zorunlu olacak.

Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi çalışanlarının izolasyonunun etkin şekilde sağlanabilmesi için 14 günlük vardiyalar halinde çalışmaları, çalışma süreleri boyunca yurt, misafirhane gibi bir alanda izolasyon kurallarına uygun şekilde kalmaları sağlanacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler