Türk avukatın yaraladığı Rus meslektaşı taburcu edildi

Antalya'daki yazlık sitede tartıştığı Diyarbakır Barosu'na kayıtlı avukat Mustafa Kemal S. tarafından tabancayla vurulan Rus kadın avukat Ludmilla Drazdova, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Türk avukatın yaraladığı Rus meslektaşı taburcu edildi

Konyaaltı İlçesi Akdeniz Bulvarı'nda bulunan bir sitedeki dairesinde tatil yapan avukat 35 yaşındaki Mustafa Kemal S., 28 Haziran gecesi komşusu 34 yaşındaki Ludmilla Drazdova ile oturdukları dairenin önünde tartıştı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışmanın ardından Ludmilla Drazdova ile eşi Levent A., binadan ayrılarak gitmek istedi. Bu sırada dışarı çıkan Mustafa Kemal S., çiftin önünü keserek yanında taşıdığı tabancayla Ludmilla Drazdova'ya ateş etti. Göğsüne ve sağ koluna 4 kurşun isabet eden Ludmilla Drazdova ağır yaralandı. Yaralı avukat Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Şüpheli Mustafa Kemal S. ise olaydan sonra kaçtığı memleketi Diyarbakır'da yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan Ludmilla Drazdova, bugün taburcu edildi. Göğsünde ve kolundaki 4 kurşun çıkarılan Drazdova, Rusya'da inşaat işleri yapan Türk eşi Levent A. tarafından olayın yaşandığı sitedeki evine götürüldü. Tedavisine evinde devam edilecek Ludmilla Drazdova'nın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Kaynak: DHA