Türk F-16 Pilotu'nun o selfie'sine Metin Gürcan Twitter'dan palşatı! Sosyal medya yakıldı!

Türk Pilot'un bu selfie'si sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. Suudi Arabistan Hava Kuvvetleri ile Türkiye ortak düzenledikleri tatbikatta, Türk F-16 pilotu'un çektiği selfie'yi Fotoğrafı güvenlik analisti Metin Gürcan kendi twitter hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına şu yorumu düştü; Konya'daki Türk-Suud Ortak Hava tatbikatında Selfie çeken Türk F-16 pilotu.Arkadakiler Suud F-15'leri... Paylaşımadan sonra bir çok beğeni ve yorum aldı.

Türk F-16 Pilotu'nun o selfie'sine Metin Gürcan Twitter'dan palşatı! Sosyal medya yakıldı!

Türk Pilot'un bu selfie'si sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.  Suudi Arabistan Hava Kuvvetleri ile Türkiye ortak düzenledikleri tatbikatta, Türk F-16 pilotu'un çektiği selfie'yi Fotoğrafı güvenlik analisti Metin Gürcan kendi twitter hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına şu yorumu düştü; Konya'daki Türk-Suud Ortak Hava tatbikatında Selfie çeken Türk F-16 pilotu.Arkadakiler Suud F-15'leri... Paylaşımadan sonra bir çok beğeni ve yorum aldı.

Sosyal medyada paylaşılan bir selfie günün konusu oldu. Güvenlik analisti Metin Gürcan'ın paylaştığı fotoğrafta, selfieyi çeken Türk F-16 pilotunun arkasında iki Suudi Arabistan F-15 uçakları dikkat çekiyor.

Güvenlik analisti Metin Gürcan'ın Twitter'da paylaştığı bir fotoğraf dikkat çekti.

Konya'daki Türkiye-Suudi Arabistan Ortak Hava Tatbikatı'nda bir Türk F-16 pilotunun çektiği fotoğrafta, iki F-15 Suudi Arabistan savaş uçağı yer alıyor.

IŞİD ile mücadele kapsamında İncirlik Üssü’nde konuşlandırılacak Suudi savaş uçaklarıyla ilgili son gelişmeler kafa karıştırmıştı.

Uçakların İncirlik’e vardığı yönündeki iddialar daha sonra yalanlanmıştı.

Resmi raporlara göre, halen İncirlik’te ABD, Almanya, Fransa ve İngiltere uçaklarının yanı sıra Katar’a ait 2 Mirage savaş uçağı var.

Geçen hafta itibariyle Türkiye’de 5 Suudi jeti vardı ama İncirlik’te değil, eğitim amaçlı olarak Konya’da bulunuyorlardı. Bu uçakların ülkelerine döneceği ve Suudi Arabistan’ın gelecek hafta İncirlik’e 4 F-15 göndereceği belirtilmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz